Kendte19. oktober 2015

Fastfood-gigant bruger HAJANGREB i ny reklame

Fastfoodkæden KFC har ladet sig inspirere af det nervepirrende hajangreb mod surferen Mick Fanning i dens seneste reklame. Se reklamen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hajangreb.jpg
 YouTube

Hvordan lokker man flere til at spise burgere?

Ja, hvis man hedder KFC og er en stor fastfood-kæde, laver man naturligvis en reklame, som vil få alle til at hungre efter flere burgere.

Men det skal ikke naturligvis ikke være en hvilken som helst reklame - KFC har i allerhøjeste grad tænkt kreativt, da de idéudviklede denne reklame.

For reklamen handler om intet mindre end et hajangreb – og angrebet minder på uhyggelig vis om dét hajangreb, som den professionelle surfer Mick Fanning, 34, var udsat for ud for Sydafrikas kyst i juli.

Her blev den rutinerede surfer ud af det blå angrebet af en hvidhaj, da han padlede rundt i vandet ved den sydafrikanske kyst under surferkonkurrencen J-Bay Open . Til alt held slap Mick Fanning fra det hårrejsende møde uden en rift på kroppen – og nu har fastfoodgiganten altså brugt Fannings møde med hajen i sin reklame.

Dog har KFC valgt at ændre en smule i sin genskabning af hajangrebet, for i KFCs 30 sekunder lange video, hiver surferen hajen op og vandet og surfer rundt med den forskrækkede rovfisk. Næppe noget Mick Fanning ville have været i stand til, om så hajen var død eller ej.

Den nye reklame er for en ny burger og bliver kun vist i Sydafrika. Allerede nu har den høstet negativ omtale, fordi flere kritikere mener, at den udstiller Mick Fanning og gør grin med dét, der i sandhed var hans værste mareridt.

Du kan se reklamen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold