Kendte10. februar 2016

Sød video: ”Farmand” lærer pitbull-hvalpe at svømme

Pitbull-hunden Hulk – der er kendt som verdens største – er blevet far til et nyt kuld hvalpe, og den stolte far er selvfølgelig med, når de små hårbolde skal lære at svømme, som du kan se i denne skønne video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lille_hvalp_og_hulk.jpg
 (Foto: Barcroft TV)

Det er ingen hemmelighed, at de fleste babyer elsker at svømme. Og det samme gør sig altså også gældende for små baby-vovser, som du kan se i denne skønne video.

De små vovser er – trods en alder på blot 4,5 uger – i fuld gang med at lære at hundesvømme – og mens de plasker rundt i badekarret, bliver de nøje iagttaget af deres stolte far Hulk.

Hulks ejer Marlon Grennan fra New Hamsphire regner med, at de små hårbolde hver vil kunne sælges for svimlende 430.000 danske kroner – men så skal de små spirrevipper gennemgå og bestå et træningsforløb, der vil gøre dem til stabile og lydige vagthunde.

Og det er blandt andet derfor, at de små hvalpe allerede nu skal lære at svømme - de skal nemlig føle sig tilpas og selvsikre i alle slags elementer.

Den høje salgspris skyldes dog ikke kun, at hvalpene formentlig bliver fortrinlige vagthunde. Deres far Hulk er nemlig en vaskeægte verdensstjerne. Med en vægt på over 78 kilo kaldes pitbull-farmanden nemlig ”verdens største”, og allerede sidste år gik historien om ham verden rundt. Dér blev han nemlig også far til et kuld hvalpe – i alt otte – som også blev solgt for et rekordhøjt beløb.

Flere kritiserede dog også hundeejeren fra New Hampshire – det var nemlig ikke smart at have verdens største pitbull, når man også havde en lille søn, lød kritikken blandt andet.

Men Marlon Grennan manede dengang til ro.

- Han er en vidunderlig, en ganske veltrænet hund, udtalte ejeren Marlon Grennan ifølge det amerikanske medie ABC News tidligere på året sidste år. Han tilføjede, at han ønsker at ændre billedet af den omdiskuterede muskelhund.

- Pitbulls er kun i medierne, når dårlige ting sker, og så bliver myten af dem som monstre foreviget, sagde ejeren.

- Men det er ikke sandt. Det er muligvis ikke en hund for alle, men med en passende træning og en god ejer kan de blive en fantastisk familie-, arbejds- eller vagthund, sagde Marlon Grennan, der bor i New Hampshire med sin kone Lisa, sønnen Jordan og Hulk.

Mød de små poder til svømmetræning i videoen herunder:

Sponsoreret indhold