Far hiver sønnens tegninger igennem Photoshop

Faderen kunne ikke lade sønnens tegninger ligge. Han bragte dem til live igennem photoshop.

Faderen kunne ikke lade sønnens tegninger ligge. Han bragte dem til live igennem photoshop.

Foto: Instagram/ Things I have drawn

Når det kommer til børn, og deres kunstneriske evner, findes der stort set ingen grænser for, hvad de kan finde på. Forældre har det med at knuselske børnenes påfund, og det resulterer i, at børnenes kruseduller kommer i glas og ramme, havner på forældrenes skrivebord eller får lov til at hænge på køleskabet.

Når børnene giver sig til at tegne velkendte skikkelser fra hverdagen, bliver det hele lidt mere interessant. Især hvis faderen til den lille kunstner tager tegningerne igennem Photoshop for at bringe dem til live. Her kan man nemlig finde alverdens sjove dyr, der er tegnet af en lille picasso. 

Den lille Picasso går under navnet Dom og er seks år, og han har fået sin egen Instagram-profil med billeder, af de tegninger, han har tegnet. Efterfølgende har Doms far, Tom Curtis, bragt tegningerne til live gennem Photoshop. 

Det er ikke første gang, at børns påfund bliver bragt til live af forældre. Tidligere har vi blandt andet kunne se, at en far har lavet sønnens liv på legepladser og i stuen til hæsblæsende aktionsekvenser, der gør livet lidt mere spændende for junior.

Forældre har også fundet på andre metoder til at forevige deres små børns skønne tegninger. Blandt andet har flere forældre valgt at få tattoveret deres børns tegninger, og der findes virksomheder, der laver børns tegninger om til tøjbamser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close