Rumer Willis raser over photoshop: Det er mobning

Foto: All Over

27-årige Rumer Willis, der er datter af Demi Moore og Bruce Willis, blev rasende, da hun så et billede af sig selv, hvor hendes markante kæbeparti, som hun er ret så kendt for, var blevet photoshoppet mindre.

Rumer Willis mener, at det er direkte mobning, og hun finder det meget stødende, at fotografen har ændret på hendes udseende.

Det synspunkt har hun delt på sin instagram-profil, hvor hun viser det billede, hun raser over - og beder alle andre om, at fjerne billedet, hvis de har delt det nogen steder.

- Hvis der en nogen af mine venner, som har lagt dette billede op, vil jeg sætte pris på, at I fjerner det igen. Fotografen har photoshoppet mit ansigt, så det ser ud til at min kæbe er mindre, og jeg finder det virkelig stødende, at nogen vil ændre den måde man ser ud - så drastisk. Jeg elsker mit udseende, og jeg kan ikke bakke nogen op, som synes, at det er nødvendigt at ændre på mig for at gøre mig smuk. Det er ikke sikkert, at der er tænkt over det, men det er en form for mobning, og det vil jeg ikke finde mig i!

På billedet ser man Rumer sammen med hendes søstre Scout og Tallulah.

Og det er noget, der betyder meget for den 27-årige Rumer. Hun har tidligere fortalt, at hun er blevet mobbet - og endda overvejde at få lavet plastikkirurgi netop på grund af sit kæbeparti - som hun elsker i dag.

- Folk kunne sige, at jeg lignede en mand - eller kaldte mig “butaface”, som betyder, at alt andet - på nær ansigtet - er godt, fortæller Rumer Willis ifølge Mirror - og forklarer også, at det har været svært at blive sammenlignet med sin smukke mor, når kommentarerne altid var at hun mere lignede sin maskuline far.

Se flere billeder af smukke Rumer Willis her: 

Rumer Willis

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close