Kendte7. september 2016

Far døde minutter efter far-datter-dans

Tim Buchanan nåede lige akkurat at danse den traditionelle far-datter-dans til datterens bryllup, inden han blev ramt af hjertetilfælde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tim_buchanan.jpg
 Foto: Katie Donnelly Photography/ GoFundMe

Dagen stod i glædens og kærlighedens tegn, men den udviklede sig til at sandt mareridt for bruden, der mistede sin far lige efter de havde danset sammen ved hendes bryllup.

Lørdag førte Tim Buchanan sin datter Michelle Howard op til alteret, hvor hun sagde ja til at gifte sig med sin udkårne, Lius Diego, i Costa Rica, hvor parret bor.

Efter cermonien tog gæsterne, brudeparret og brudens forældre til festen, hvor Michelle delte den rørende traditionelle dans med sin far, Tim.

Men bare minutter efter blev faderen, der var 54 år, ramt af et hjertetilfælde, og han var desværre ikke til at redde.

Tims kone og Michelles mor, Jeni Buchanan delte det sidste billede, der blev taget af hende og hendes mand inden hans død, med den rørende afsked til sin store kærlighed.

Familien befinder sig stadig i Costa Rica, hvor de er i gang med at arrangere at få Tim bragt hjem til South Carolina. Men fordi den tragiske hændelse naturligvis kommer som et stort chok for familien, kæmper de med at finde penge til at betale for begravelse mv.

Derfor er der blevet oprettet en indsamling til familien, så de kan betale for deres far og mands sidste rejse. Du kan se og donere til indsamlingen her.

Tim Buchanan var politimand ved Yorks sheriff-kontor, og også kollegerne tager afsked med ham med en personlig besked.

Tim efterlader sig konen Jeni, deres fire børn og et barnebarn.

Sponsoreret indhold