Kendte28. februar 2023

Fans til Justin Bieber: Bliv skilt i en fart

Av! Kritikken hagler ned over Justin Biebers kone Hailey i Biebers eget kommentarspor på Instagram
Justin Bieber og Hailey Bieber til Grammy Awards 2022 i april.
Find en ny kone, lyder opfordringen blandt andet til Justin Bieber.
 Foto: MEGA

Det kan ikke være gået mange næser forbi, at Selena Gomez og Hailey Bieber ikke just er perleveninder.

Haileys aktiviteter på sociale medier har den seneste tid sat ild til rygterne om et kæmpe drama mellem de to damer.

Tusindvis af følgere er stensikre på, at fru Bieber mobber Justins eks på det store internet, og det har fået ”Peaches”-sangerens fans til at fare i blækhuset.

Under hans seneste opslag, som han postede for seks dage siden, og som slet ikke har noget at gøre med hverken Selena eller Hailey, svømmer det nu over med kommentarer som ”Få dig en ny kone”, ”Din kone skal i terapi” og ”Du har ingen børn, så du kan stadig nå at redde dig selv”.

Kritikken regner med andre ord ned over Hailey, som en følger beskylder for at være et dårligt eksempel for den yngre generation, når hun angiveligt mobber andre med mentale udfordringer - Selena Gomez har tidligere været ude og fortælle, at hun er bipolar.

En følger opfordrer sågar Bieber til at tage en rød t-shirt på, hvis han er blevet afpresset til at indgå ægteskab med Hailey, mens en anden bakker op:

- Vi befriede Britney, vi kan også befri dig, lyder det.

Manede rygterne i jorden

I efteråret så det ellers ud til at milde vinde blæste mellem Selena og Hailey efter adskillige år med iskold luft.

I ”Call Her Daddy”-podcasten forsøgte Hailey hårdnakket at mane alle rygter om uvenskab i jorden, da hun understregede, at hun respekterede Selena.

Hun afslørede i samme podcast, at hun fik hadske beskeder fra Selenas fans, efter hun blev forlovet med Bieber, og det fik Disney-stjernen til at forsvare Hailey i en live på TikTok, hvor hun bad sine fans opføre sig ordentligt.

Haileys upopularitet kom sig af, at hun og Justin blev forlovet i juli 2018 blot få måneder efter, hans otte år lange on/off-forhold med Selena sluttede.

Det satte gang i massevis af spekulationer om, at Hailey og Justin indledte en affære, før han gjorde det endegyldigt forbi med Selena.

Blot få uger efter Selenas TikTok-live troppede både Selena og Hailey op på den røde løber, da Academy Museum of Motion Picture holdt den årlige gallafest.

Og her var der alt andet end ondt blod mellem Biebers to damer.

For de gik ikke blot sammen på den røde løber, de krammede også glædestrålende, mens fotograferne badede dem i blitzlys.

Kritiseret for bikinibilleder

I januar var freden dog igen forbi.

I hvert fald hvis man spørger de to damers millioner af følgere på sociale medier.

Paparazzi-billeder af Selena i bikini på en ferie i Mexico affødte grimme kommentarer om ”Only Murders in the Building”-skuespillerens vægt. I halen af udskamningen postede fru Bieber en video på TikTok, hvor hun, Kendall Jenner og Justine Skye mimer teksten ”I’m not saying she deserves it, but I’m saying God’s timing is always right”.

Det tolkede følgerne som den rygende pistol, der beviser, at Bieber mobber Gomez.

Siden er Haileys veninde Kylie Jenner også blevet beskyldt for at tage tykt pis på Selena Gomez, efter sidstnævnte postede et billede af sig selv midt i et uheld med stylingen af sine øjenbryn.

Kort efter postede Kylie et billede af sig selv med teksten ”Var det her et uheld?” placeret lige over sine øjenbryn.

Bagefter postede hun et billede af et FaceTime-opkald med Hailey, hvor de, i mange følgeres optik, zoomede påfaldende meget ind på netop deres øjenbryn.

Siden har Selena taget en pause fra sociale medier.

Hun er ganske enkelt for gammel til det pis …

Kilde: Insider

Sponsoreret indhold