Kendte4. april 2020

Selena Gomez afslører: Jeg er bipolar

Den 27-årige sanger har netop afsløret, at hun er blevet diagnosticeret med bipolar lidelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10523344dk.jpg
 Foto: MEGA

I går var Selena Gomez gæst i sangkollegaen Miley Cyrus' show "Bright Minded", som hun sender live på sin Instagram.

Under livesendingen kom "Rare"-sangeren med en ganske alvorlig afsløring: Hun er blevet diagnosticeret med bipolar lidelse.

- For nylig har jeg været på et de bedste mentalsygehuse i USA, McLEan Hospital, og efter at have gennemgået mange ting, så indså jeg, at jeg var bipolar, fortæller Gomez til Cyrus.

- Og da jeg fik mere information, så hjalp det mig faktisk. Jeg var ikke bange, da jeg først vidste det, tilføjer hun.

I udsendelsen diskuterer de to sangere også, hvad de gør for deres mentale sundhed, mens de er i karantæne.

- Jeg har skrevet meget. Jeg tror, det har hjulpet mig med at bearbejde alt, der sker. Der har været meget med at forbinde med folk, som man måske ikke har været så god mod, som du ikke har tænkt over. Jeg føler, der har været mange mennesker, som jeg har fået lov til at gøre det med ved ikke at sige, at det var skidt, men mere sige: "Jeg håber, du har det godt. Jeg håber, du er okay", og lade dem vide, at jeg er på deres side. Jeg sender kun kærlighed herfra, fortæller Gomez.

Under livesendingen fortæller hun også, at det gør hende ked af det, at ikke alle lytter efter myndighedernes anbefaling om, at man holder sig hjemme:

- Jeg synes, det er virkelig hårdt, for jeg har bedsteforældre og at se andre mennesker ikke tage det seriøst, som de burde, er hårdt for mig, for jeg ved, at folk - på hospitaler og alle - bogstaveligt talt ofrer deres liv, lyder det fra sangstjernen, der har doneret et beløb til Cedars-Sinai-hospitalet i Los Angeles, hvor hun blev diagnosticeret med sygdommen lupus og også har fået en nyretransplantation.

Du kan se hele Selena Gomez' og Miley Cyrus' snak herunder:

Sponsoreret indhold