Kendte16. september 2021

Derfor dukkede Kylie Jenner ikke op til Met Gala

Det var ganske vist meningen, den 24-årige gravide realitystjerne skulle have gået op ad den røde løber til mandagens Met Gala
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gik ikke nogens næse forbi, at ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen Kylie Jenner ikke var at finde på den røde løber, da det berømte Met Gala løb af stablen mandag.

Faktisk nåede stjernen da også selv at meddele det til sine knap 270 millioner følgere på Instagram forud for mode-festen.

- Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne være med i år, skrev hun blandt andet på sin Instagram-story.

Men hun gav ingen grund for, hvorfor hun valgte at blive hjemme i stedet for at vise sin voksende babybule frem for verden.

Det laver en kilde tæt på makeup-mogulen nu om på. Til US Weekly lyder det nemlig, at Jenner faktisk havde intentioner om at dukke op, men ændrede mening i sidste sekund.

- Hun var tidligere med ved et par modeshow, og så besluttede hun, at det ville være for stressende for hendes krop og alt for overvældende, hvis hun også skulle dukke op til Met Gala, lyder det fra insideren.

Artiklen fortsætter under opslaget

Stjernen havde slet og ret bare brug for ”en pause”, fortæller kilden.

- Hun vil meget gerne holde fokus på sin graviditet, lyder det videre, mens kilden understreger, at Jenner dog ville have ”elsket at være der sammen med sin mor og søstre”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega762883_013.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner fotograferet med Travis Scott. Foto: MEGA

Trods Kylies fravær på løberen, så dukkede både storesøster Kendall Jenner og Kim Kardashian op sammen med deres mor, Kris Jenner.

Sponsoreret indhold