Fans raser over "umoden" undskyldning

Camila Cabello og Shawn Mendes fotograferet i Los Angeles 7. juli 2019.

Camila Cabello og Shawn Mendes fotograferet i Los Angeles 7. juli 2019.

(Foto: MEGA)

En af de helt store "trends" på Twitter er i øjeblikket at grave kendte personers oldgamle tweets frem og konfrontere dem med noget dumt, de har sagt. Helst for at ødelægge deres karriere og dømme dem "cancelled".

Sanger Shawn Mendes, der er aktuel med superhittet "Senorita", som ligger nummer et i en lang række lande, er den seneste stjerne, der har fået sine gamle tweets hevet frem i søgelyset.

Der er tale om nogle ignorante og racistiske udtalelser fra Shawn Mendes på hans Twitter-profil i 2013, og den nu 21-årige sanger har på sin vis bedt om forladelse og undskyldt for de gamle tweets.

Problemet er bare, at fansene vil have mere end det. De synes, stjernens undskyldning er tam og umoden, og de er rasende.

De gamle tweets blev fundet frem fra gemmerne i en spørgerunde, hvor fans stillede spørgsmål til Shawn Mendes. Her blev han bedt om at forklare sine tidligere udtalelser, og sangeren har siden slettet de pågældende tweets.

- Før i tiden har der været mange ignorante tweets, vil jeg nok kalde dem. Hvorfor er det aldrig blevet talt om, spørger fanen, og Shawn Mendes svarede med følgende udtalelse:

- Der er meget, man bare er nødt til at komme videre fra, men jeg tror også, at de ting, du har set ... altså jeg havde nogle venner, da jeg var 14 år, der bare tog min telefon og skrev ting, fordi de syntes, det var sjovt, at jeg havde sådan 2.000 følgere, og det var en stor ting, så de delte billeder af dem selv, og dengang tænkte jeg bare ikke over det.

- Jeg havde ingen idé om, at jeg ville få 50 millioner følgere, hvilket ikke gør det bedre. Men øh, ja, jeg siger totalt undskyld for alt det ufølsomme, jeg har sagt før i tiden, men når det så er sagt, så mener jeg ikke, det er min personlighed.

Undskyldningen bliver af mange fans opfattet som halvhjertet og forsvarende, hvor de hellere havde set Shawn Mendes lægge sig mere fladt ned for udtalelserne.

Ovenstående er bare et par eksempler på de mange tweets, hvor fans lufter deres utilfredshed med stjernen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close