Fans raser over Ariana Grande

Ariana Grande.

Ariana Grande.

Foto: MEGA

Man kan aldrig gøre alle tilfredse. 

Det må Ariana Grande indse, efter hun har lavet en kaffedrik i samarbejde med kaffekæden Starbucks. 

Den nye "Cloud Macchiato" er nemlig ikke vegansk, og det har fået flere fans til at se rødt. Ariana har nemlig tidligere fortalt, at hun er veganer.

Og mens at mange andre af Starbucks' drikke kan fåes i en vegansk udgave, så er det ikke muligt at lave en "Cloud Macchiato" uden animalske produkter. Der er nemlig æggehvider i den skum, der bliver brugt. 

- Jeg troede, at Starbucks' nye drik kunne laves vegansk, siden den bliver anbefalet af Ariana Grande, for hun er jo veganer, skriver en bruger på Twitter. 

Og det er langt fra den eneste, der undrer sig over Arianas nye samarbejde. 

- Hvordan kan Ariana Grande promoverer Starbucks' nye "Cloud Macchiato", når hun er veganer, og den indeholder æg og mælkeprodukter, spørger en anden bruger på Twitter. 

Det er heller ikke alle medarbejdere på Starbucks, der er videre imponerede over den nye drik, og den opmærksomhed som Ariana Grande har givet den. 

- Hvis der kommer en vegansk kunde mere ind på Starbucks og spørger efter en "Cloud Macchiato" lavet på soja og regner med, at den er vegansk, så skriger jeg, skriver en Starbucks-barista på Twitter. 

Ariana Grande fortalte tilbage i 2013, at hun prøvede at leve en vegansk livsstil. 

- Jeg elsker dyr mere, end jeg elsker de fleste mennesker, fortalte hun dengang. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er altså derfor, at det er faldet flere folk for brystet, at Ariana har promoveret en kaffedrik, der ikke kan fåes i en vegansk version.

Ariana havde ellers opfordret sine fans på Twitter til at prøve soja-versionen af "Cloud Macchiato". Den opfordring er siden blevet fjernet igen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close