Ariana Grande dropper alt kærlighed i fremtiden

(Foto: MEGA)

Det er lidt af et nytårsforsæt Ariana Grande har sat sig for. Mens vi andre lægger smøger og søde sager på hylden, har hun valgt at kvitte kærligheden.

Det sidste år har også mildest talt været turbulent for den smukke sangerinde, i hvert fald når det kommer til kærester.

Og nu har 25-årige Ariana Grande altså valgt at droppe mændene helt. En fan på twitter spurgte hvem hun nu dater, og svaret fra sang-godten lød, at der ikke er en, og at der nok heller ikke kommer til at være det i 2019 – måske resten af hendes liv!

”Thank You, next”-sangerinden har heller været helt heldig med mændene i 2018, så man fortænker hende næppe i at flyve solo.

Forholdet til rapperen Mac Miller sluttede officielt i maj, og allerede i juni kom det frem, at ”Saturday Night Live”-skuespilleren Pete Davidson havde friet til hende.

- Jeg havde ikke lyst til at gøre noget corny. Vi var i sengen, efter vi havde set en film, og jeg spurgte: "Vil du gifte dig med mig". Det var rimeligt dope, fortalte Komikeren til magasinet Variety. Men selvom frieriet var afslappet, så var forlovelsesringen til omkring 100,000 $ svarende til ca. 650,000 danske kroner alt andet.

Det lyder jo umiddelbart godt, men det hele skulle dog ikke gå hen og blive fryd og gammen, for i september døde ekskæresten Mac Miller på frygtelig vis af utilsigtet overdosis. Og i oktober brød Ariana og Pete forlovelsen, med begrundelsen at det var gået for hurtigt.

Det stopper dog ikke her, for i december måned frygtede omverdenen at skulle sige farvel til endnu en af Arianas eks’er, da Pete Davidson i midten af måneden lagde noget der kunne minde om et selvmordsbrev på Instagram, og derefter slettede sin konto.

Politiet fandt Davidson i god behold, men han havde eftersigende været selvmordstruet siden bruddet. Både på grund af den negative hetz der har været mod ham, men også fordi han har skulle slås med sin borderline-diagnose.

Så med næsten to eks’er i graven i løbet af det forgange år, forstår man godt at Grande ikke pt. Er ude og lede efter den næste – selvom hun er taknemmelig for alle sine forhold, som hun nævner i superhittet.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close