Kendte5. oktober 2020

Fans går amok: Hylder Justin Bieber Selena Gomez i ny tatovering?

Den 26-årige sanger fik i sidste måned endnu en tatovering til sin samling, men flere fans mener, den er en hemmelig hyldest til eks’en
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I starten af september kunne den 26-årige ”Yummy”-sanger vise en ny halstatovering frem, og nu lyder det fra flere fans, at rosen har en helt særlig betydning.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/justin_bieber_1.jpg
 Foto: Instagram

Det er denne rose, som flere fans mener, er en dedikation til sang-eks'en. Foto: Instagram/privat

De dedikerede fans mener nemlig, at rosen er dedikeret til sangerens tidligere kæreste, den i dag 28 år gamle Selena Gomez, som han dannede par med on og off fra 2011 til 2018, hvor de gjorde det endeligt forbi med hinanden.

Kort tid efter blev Justin da også gift med Hailey Baldwin.

Men ifølge The Sun så kontaktede Justin igen den tidligere Disney-stjerne i august.

En kilde tæt på Selena fortalte dengang det amerikanske medie, at hun godt vidste, han aldrig var stoppet med at elske hende, og at Justin angiveligt mente, han ikke behøvede være afskåret fra mennesker, han engang var så tæt med.

Og nu lyder det altså fra de mest dedikerede fans af det tidligere par, at rosen netop var et symbol på Selena og Justins kærlighed til hinanden.

- Den rose har et S. Som i S for Selena!! Jeg ikke stoppe med at skrige, lyder det i en af kommentarerne til billedet, mens andre skriver: ”Den kærlighed ender aldrig”.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/justin_bieber_rose.jpg
 Foto: Instagram

Billedet af tatoveringen er delt af flere fans, der alle mener at kunne spotte et svagt "s" i midten af rosen. Foto: Instagram/privat

https://imgix.seoghoer.dk/justin_bieber_rose_s.jpg
 Foto: Instagram

Her har en tegnet s'et op, så det er nemmere at spotte. Foto: Instagram/privat

Andre ”Jelena”-fans er overbeviste om, at Justin nylige fascination af eks’en kommer efter hendes madlavningsprogram ”Selena & Chef”, da programmet er blevet spottet på Justins TV i en af hans stories på Instagram.

Det skriver The Sun.

Hverken Selena Gomez eller Justin Bieber har selv kommenteret på rose-mysteriet.

Sponsoreret indhold