Kendte9. september 2023

Fans er ikke i tvivl: Kris Jenner beskyldes for at bruge Ozempic

Et nyt foto på Instagram har i den grad fået følgere af den 67-årige momager til at reagere
Television personality Kris Jenner attends the Accessories Council 27th annual ACE Awards at Cipriani 42nd Street on Wednesday, May 3, 2023, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)
Kris Jenner er ikke det eneste medlem af Kardashian-klanen, der bliver beskyldt for at bruge diabetesmidlet Ozempic som slankemedicin.
 Foto: Andy Kropa/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fans i chok over Kris Jenner: Hvad pokker er der sket med hendes ansigt?!

Det er ikke mange uger siden, at den mellemste Kardashian-søster, Kim Kardashian, 42, skabte voldsom debat på de sociale medier, efter hun havde delt et foto af sig selv.

Flere er nemlig overbeviste om, at selfiedronningen gør brug af slankemidlet Ozempic. Noget, hun i øvrigt allerede i foråret blev sat i forbindelse med.

Og nu er samme type beskyldninger således rettet mod Kardashian-overhovedet:

– Ozempic er fantastisk, skriver en følger til rækken af billeder, som Kris Jenner deler med sine mere end 52 millioner følgere på Instagram.

– Bruger du også Ozempic?, skriver en anden, mens flere andre stepper i med samme overbevisning.

Det er dog ikke kun beskyldninger om slankemidlet, som florerer i Kris Jenners kommentarfelt. Flere er nemlig også ganske sikre på, at billeder har været en tur gennem fotoshop.

Noget, som medlemmer af Kardashian-klanen adskillige gange er blevet beskyldt for at bruge.

Flere er som minimum enige om, at familiens overhoved i den grad har tabt sig – og at Kris Jenners udseende har ændret sig gevaldigt:

– Der er så meget galt med disse billeder.

Se Instagram-opslaget fra Kris Jenner nedenfor.

Sponsoreret indhold