Kendte28. oktober 2015

Jubii! Facebook fjerner ”hadet” funktion

Facebooks udviklere lægger snart en hadet funktion i graven. Målet er at gøre Facebook til et endnu bedre sted at kommunikere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4416092a.jpg
 Foto: All Over Press

Facebook afliver snart en funktion, som aldrig rigtig har været et hit hos millioner af brugere – faktisk er der en reel ”risiko” for, at du ikke engang har opdaget funktionen.

Og dét er da også en af årsagerne til, at funktionen nu lægges i graven. Funktionen er den hadede ”andet”-mappe i dine beskeder. En mappe, hvor beskeder sendt fra personer, du ikke er venner med, havner.

Funktionen kan kun tilgås fra din computer, og da du ingen notifikationer får, er der en reel risiko for, at du aldrig opdager, hvilke beskeder der er havnet i din ”andet”-mappe.

Og derfor skal mappen nu altså gøres til fortid, fortæller vicepræsidenten for beskedtjenester hos Facebook, David Marcus:

- Vi vil virkelig gerne gøre Messenger til stedet, hvor du på en privat måde kan finde alle du ønsker at interagere med, men samtidig kun bliver fundet af folk du ønsker at kommunikere med, skriver vicepræsidenten David Marcus på sin egen Facebook-profil.

Langt de fleste beskeder i ”andet”-mappen er spam, og det var også en af årsagerne til, at ”andet”-mappen i sin tid blev skabt.

Langt ofte er det mystiske mænd/kvinder, der skriver til én og fortæller, at man (på mærkværdig vis) har arvet millioner af kroner, eller man kan være så heldig, at fremmede bejlere forsøger at køre kur til én via Facebook.

Fremmede personer skal dog stadig have mulighed for at kontakte én via Facebook, men nu arbejder Facebook-folkene med at skabe et nyt system, hvor man kan anmode om at kommunikere med Facebook-brugere, som man ikke i forvejen er ven med.

Sponsoreret indhold