Kendte28. september 2015

UNDERSØGELSE: Disse typer stalker mest på Facebook

En amerikansk undersøgelse har kortlagt, hvilken slags persontyper der er mest tilbøjelige til at forfølge folk på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4416092a.jpg
 Foto: All Over Press

Har du også oplevet, at en ekskæreste sender liiidt for mange beskeder til dig på Facebook? Måske følger han ligefrem nidkært din aktivitet på det sociale medie, uden du ved det. Et hold amerikanske forskere kan nu hjælpe dig med at holde udkig efter den slags mennesker, der har mest hang til at stalke på facebook.

Complex skriver, at mænd og kvinder mellem 18 og 42 år blev undersøgt af forskere fra universiteter fra Hawaii og Ohio. Resultatet af undersøgelsen vil nok ikke overraske dig.

Her kunne man se, at de personer, som var mest følelsesmæssigt involveret i deres tidligere parforhold, også er dem, som oftes følger med i deres tidligere partneres gøren og laden.

Sagt lidt lettere forståeligt, som hjemmesiden skriver, betyder det, at de personer, som var mest såret over et brud i et forhold, havde størst sandsynlighed til at stalke deres tidligere partnere.

Forklaringen er også enkel: Facebook er som ”en virtuel scrapbog over forhold”, som undersøgelsen viser. Derfor kan stalkeren genoplive minderne fra tiden sammen ved at forfølge den tidligere partner på Facebook.

Men hvad er løsningen så? Lige så simpel: Blokér din tidligere bedre halvdel, lyder konklusionen i undersøgelsen. Det er til jeres fælles bedste i sidste ende.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold