Kendte20. oktober 2022

Få måneder efter skilsmisse: Billy Ray Cyrus forlovet med 30 år yngre kvinde

Noget tyder på, at den 61-årige countrysanger atter har fundet kærligheden
Den 61-årige countrysanger nåede ikke at være ledig på singlemarkedet særlig længe, før han kastede sin kærlighed på en nye kvinde.
Den 61-årige countrysanger nåede ikke at være ledig på singlemarkedet særlig længe, før han kastede sin kærlighed på en nye kvinde.
 Foto: Damairs Carter/AP/Ritzau Scanpix

Tredje gang er tit lykkens gang – og det kan man vist også sige, det var for Tish Cyrus og countrysangeren Billy Ray Cyrus, der gik fra hinanden tidligere i år.

I april søgte Tish Cyrus nemlig om skilsmisse. Noget, hendes countryhusbond gjorde første gang i 2010 – og hun således selv forsøgte i 2013.

Men NU skulle det være. Og denne gang er det, som om det hele er en smule mere alvorligt.

I hvert fald har den garvede sanger allerede kastet sin kærlighed på en ny og meget yngre model, Firerose, der efterlignende skulle være i midten af 20’erne. Det betyder, at hr. Cyrus’ nye kæreste stensikkert er yngre end hans egen datter, 29-årige sanger Miley Cyrus.

Forholdet mellem Billy Ray Cyrus og hans unge kærlighed lader desuden til allerede nu at være ganske seriøst. Det er nemlig ikke længe siden, at Firerose delte en række billeder på sin Instagram-profil, hvor en funklende ring på fingeren løb med det meste af opmærksomheden. Det fik naturligvis straks folk til tasterne med teorier om en forlovelse mellem de to turtelduer.

Og nu sker det igen

Både Firerose og Billy Ray Cyrus selv deler således et par selfies – og denne gang med endnu mere fokus på ringen.

Selv om parret blot skriver “Glædeligt efterår” i teksten til billederne, så mener amerikanske Page Six, at det hele skal tolkes som en bekræftelse på forlovelsen.

Det står ikke helt klart, hvor længe parret har været sammen, men måske er det arbejdet på en fælles sang, som de to således arbejdede på sidste år, der har ført dem sammen.

Det var dog først i august i år, at Billy Ray Cyrus første gang delte et foto af de to på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold