Få dage inden afsløringen: Kanye ville sælge Kims smykker

For en lille uge siden kunne fans af det celebre par se måbende til, mens den ene avisoverskrift efter den anden bød på nyheden om, at den garvede ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne officielt havde søgt om skilsmisse fra sin rappergemal.

Rygtet om en skilsmisse i Kardashian-klanen har ellers længe floreret. Men nu lader det til, at en reel skilsmisse snart er en realitet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: MEGA

Selv om Kanye West for nylig blev spottet med sin vielsesring – noget, der kunne give indtryk af, at han muligvis ikke var helt med på idéen om en skilsmisse – så er der noget, der tyder på, at han udmærket var klar over, det ville ske.

I hvert fald viser det sig, at han få dage inden bomben om skilsmisse landede på internettet, havde forsøgt at sælge nogle smykker, han ellers oprindeligt havde foræret sin realityhustru.

Det fortæller en kilde ifølge The Sun:

- I de sidste to uger, forsøgte Kanye at sælge smykker, som han har købt til Kim, lyder det angiveligt fra kilden.

- Hans venner vidste, det var forbi på det tidspunkt. Han ville virkelig gerne blive sammen, men han vidste, hun (Kim Kardashian, red.) var færdig.

Den garvede ordsmed endte dog med ikke at sælge smykkerne – men de minder de minder ham angiveligt for meget om fortiden:

- Kanye sagde for nylig ”jeg vil ikke være forbundet til Kardashian-brandet”, men han var så knust, fordi han stadig elsker Kim virkelig højt, forklarer kilden angiveligt videre ifølge det britiske medie.

Hele verdens Kimye har længe boet hver for sig.

Kanye West har opholdt sig i Wyoming - hvor han angiveligt har fokuseret på at lave musik - mens realtyhustruen har boet i Los Angeles sammen med parrets fire børn.

Det er på nuværende tidspunkt usikkert, hvad der skal ske. Men noget tyder på, at Kim Kardashian har en plan.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close