Kendte 5. oktober 2021

Et sjældent syn: Rob Kardashian ude med familien

Trods sin medvirken i realityhittet ”Keeping Up with the Kardashians”, så er det utrolig sjældent Rob Kardashian lader sig filme og fotografere. Men mandag nød han en aften ude med sine søstre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De første mange sæsoner af hitserien ”Keeping Up with the Kardashians” kunne fans af realityprogrammet følge lige så meget med i den i dag 34-årige Rob Kardashians liv, som man kunne med hans søstre.

Men pludselig begyndte han at være mere fraværende i serien såvel som i offentligheden. Han var heller ikke en del af de to reunion-afsnit, som familien lavede i forbindelse med deres allersidste sæson af serien tidligere på året.

Senest han viste sig frem for verden var i 2020, da han dukkede op til sin søster Khloé Kardashians 36-års fødselsdag, hvor det var tydeligt, hvilken forvandling han havde gennemgået.

Men mandag aften lod han sig glædeligt fotografere, da han nød en aften ude med tre af sine søstre.

- Aftensmad med mine yndlingspar, skriver Kim Kardashian til billederne, der henholdsvis viser Kourtney sammen med kæresten Travis Barker og Rob siddende sammen med Khloé Kardashian.

Til billederne har den 37-årige Khloé Kardashian også kommenteret, at det ”for altid” er de to.  

Artiklen fortsætter under opslaget

Trods flere år ude af rampelyset, så begyndte Rob at dukke op sporadisk under optagelserne til de sidste sæsoner af ”Keeping Up”, noget som Khloé senere forklarede med, at han havde brug for at arbejde med sig selv, inden han kunne vende tilbage til showet.

- Jeg tror, at han bare havde brug for en pause. Jeg tror ikke, at det har handlet så meget om hans udseende, men også hans personlige forhold, det har været meget om, hvordan han havde det indeni omkring nogle af kvinderne, og hvordan de behandlede ham, eller hvordan han måske har følt, at de har udnyttet ham for at opnå adgang til bestemte ting, lød det fra Khloé tidligere på året.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Rob Kardashian og Blac Chyna startede deres turbulente forhold i 2016 - senere samme år blev de forældre til datteren Dream. De to gik endeligt fra hinanden i 2017. Foto: MEGA

Men meget tyder altså på, at Kardashian-broderen er ved at finde sit fodfæste og glæde i livet, efter flere års turbulent tid.

Sponsoreret indhold