Kendte13. juli 2020

Et lig er fundet ved søen, hvor "Glee"-stjernen Naya Rivera forsvandt

Efter seks dages intensiv eftersøgning i Lake Piru er et lig nu dukket op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega687571_013.jpg
 Foto: MEGA

Politiet i Ventura County kan mandag aften dansk tid meddele om fundet af et lig i søen Lake Piru i Californien, hvor den 33-årige "Glee"-stjerne i sidste uge forsvandt.

Det oplyser politiet på Twitter.

Politiet skriver, at de vil afholde et pressemøde ved søen senere i aften.

Identiteten på liget er endnu ukendt, og det er således ikke bekræftet, om det er den forsvundne Hollywoodstjerne, der er fundet i søen.

Torsdag indledte myndighederne en såkaldt "recovery mission", der betyder, at politiet ikke længere forventede at finde Naya i live, men i stedet ledte efter hendes lig.

https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/naya_rivera.jpg
 Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

Rivara forsvandt på en bådtur med sønnen Josey på fire år. Drengen kunne fortælle myndighederne, da hans mor var sprunget i vandet for derefter aldrig at vende tilbage.

Et stykke tid efter blev sønnen herefter fundet, mens han drev videre rundt på søen, sovende med sin redningsvest på, men uden sin mor i sigte.

Drengen er efterfølgende blevet afleveret hos sin far.

Lige siden onsdag har søgningen efter skuespillerinden dog ikke holdt pause. Udover politi, der har ledt med hunde, dykkere og sonar-udstyr, har Nayas familie desuden været forbi Lake Piru, hvor hun sidst er set i live.

https://imgix.seoghoer.dk/mega687669_007.jpg
 Foto: MEGA

Et af de seneste billeder af efterforskningen og politiets søgen efter Rivera ved Lake Piru (Foto: MEGA)

Eksmanden og faderen til deres søn, Ryan Dorsey, brød sammen ved bredden, da han og resten af Riveras familie fortsatte deres desperate søgen efter den 33-årige kvinde.

Ifølge politiet i Ventura, så er sigtbarheden på 9-10 meters dybde utroligt dårlig, ligesom omfanget af vandplanter i området kan risikere at have holdt Naya Rivera nede.

Sponsoreret indhold