Kendte27. april 2016

Ester og Hans fejrede 75 års bryllupsdag: Hun fik da et mundkys

I mandags kunne Ester og Hans fejre atombryllup – med to hold gæster og en lille middagslur. Og bruden fik da også et lille mundkys, afslørede ægtemanden Hans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ester_og_hans.jpg
 Foto: Mikkel Jezequel

Gammel kærlighed ruster som bekendt ikke – og hos Hans og Ester Hansen er den blot blevet stærkere år for år.

Mandag kunne ægteparret fra Tarm så fejre en hel særlig mærkedag i deres kærlighedsliv. Her havde de 75 års bryllupsdag, og den store dag blev fejret med hele to hold gæster. Og så en lille middagslur indimellem.

- Han fik da lige et mundkys i dag, fortalte en glad Ester Hansen, da TV Midtvest i mandags var forbi for at lykønske parret midt imellem alle gæsterne og gaverne.

– Men det er ikke noget, vi bruger hver dag, tilføjede han med et smil.

Mandagens festligheder begyndte tidligt – først holdt de åbent hus, og om aftenen var der middag for børn og børnebørn. Jernbrylluppet for fem år siden blev holdt på Beach Bowl i Søndervig.

Men denne gang blev det hele naturligvis holdt hjemme, for selv om parret begge nærmer sig 100 år, bor de stadig i eget hus og klarer hverdagen selv.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ester_og_hans.jpg
 Foto: Mikkel Jezequel

Ester og Hans har været gift i 75 år - og lykken er stadig stor. Foto: Mikkel Jezequel

Hans og Ester har nemlig sørget for at dyrke motion og have et godt helbred. Først for nylig lagde Ester gymnastikken og svømningen på hylden.

Men opskriften på et langt og lykkeligt liv – og ægteskab – er ikke kun et godt helbred. Parret har altid haft mange fælles interesse. Både skak og kortspil har de hygget sig med i mange timer – og så har de også gået til både gymnastik og folkedans sammen.

Men er det hele hemmeligheden? Næh, fortalte Ester med et smil i øjet til Ringkøbing-Skjern Dagblad, som også kiggede forbi på den store dag:

- Jeg tror, at det er, at Hans er et fredsmenneske. Han er ikke til at diskutere med. Og jeg kan ellers godt lide at diskutere, sagde Ester, inden Hans supplerede:

- Ja, jeg skælder ikke ud, sagde han, inden han nynnede melodien til »Hun skælder mig hele tiden ud.«

Hans skyndte sig dog at slå fast, at han er glad for Ester – og glæden er tydeligvis gengældt. Også selv om der ikke uddeles mundkys hver dag.

Vi ønsker dem stort tillykke!

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_48.png

Sponsoreret indhold