Kendte31. august 2020

Katy Perry viser kroppen frem 4 dage efter fødsel

Sangerinden Katy Perry fødte sin datter for blot fire dage siden, men allerede nu føler hun sig klar til at vise kroppen frem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Katy Perry er normalt en af de kendisser, man kan glæde sig til at opleve på den røde løber, når det store MTV-show, Video Music Awards, løber af stablen.

I år var der dog ingen Katy Perry at spotte hverken på den røde løber eller på scenen til showet, der blev afholdt natten til mandag.

Den 35-årige popstjerne var dog i allerhøjeste grad med hjemmefra, hvor hun på sin Insta Story delte et billede af sig selv i et noget mere ligefremt outfit end normalt.

Orlando Bloom og Katy Perrys med deres nyfødte Daisy Dove Bloom:

Artiklen fortsætter efter billedet...

Med store graviditetstrusser, amme-bh, og noget der ligner brystpumper deler hun sit alternative VMA-look.

- Hår og makeup af: @exhaustion (udmattethed, red.), skriver hun på billedet.

Det er kun fire dage siden, at Katy Perry blev mor for første gang. Sammen med sin forlovede Orlando Bloom har hun fået sig en lille pige, der har fået det blomstrende navn Daisy Dove Bloom.

- Vi er flyvende med kærlighed over vidunderet, der er vores datters sikre og sunde ankomst, lød meldingen fra parret kort tid efter fødslen.

Orlando Bloom har i forvejen en søn, Flynn, på ni år fra sit tidligere ægteskab med supermodellen Miranda Kerr, som nu er gift med Snapchat-grundlæggeren Evan Spiegel.

Sådan ser Katy Perry ud fire dage efter fødslen:

https://imgix.seoghoer.dk/unnamed-1.png
 Foto: Instagram

Sponsoreret indhold