Kendte15. juli 2015

ØV! Er dette den dårligste pizza nogensinde?

Timothy Mitchell havde set frem til at sætte tænderne i en pizza ”fyldt med pepperoni” – han blev dog en anelse skuffet, da han åbnede æsken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pizza_nums.jpg
 Facebook

Mmmm… en lækker og stor pizza overdynget med pepperoni.

Dét var, hvad britiske Timothy Mitchell havde glædet sig til at sætte tænderne i, da han for nyligt havde været et smut forbi supermarkedet for at fylde indkøbsposen med pizza.

Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor fyren blev en smule skuffet, da han fik hevet pizzaen ud af æsken.

Der var nemlig ikke meget pepperoni-pizza over pizzaen. Sølle tre stykker pølse lå klasket ud over pizzaen – til trods for at æsken lovede en ”Triple Pepperoni Pizza” ’indhyllet i pepperoni’.

null
https://imgix.seoghoer.dk/11745947_738748392901132_7185101515701147542_n.jpg
 Facebook

Mmm... en pizza... uden kødfyld... mmm (Foto: Facebook)

- Går ud fra, at det bogstaveligt talt er en ”triple pepperoni”, skrev Timothy Mitchell i en kæk kommentar, som han lagde på pizzafirmaets Facebook-side – sammen med billedet af den noget slunkne pizza.

Og pizzafirmaet giver ham ret og lover nu angiveligt ”noget spændende” til den uheldige pizzafyr.

- Det er en elendig pizza, Timothy! Det er jeg virkelig ked af. Vil du ikke sende mig nogle billeder af pizzaæskens stregkode og udløbsdato, skrev firmaet Morrisons som kommentar, hvorefter Timothy dog fastslog, at han dog ikke er på grådens rand over den fesne pizza.

- Hey Timothy! Kan du ikke sende mig en hurtig besked? Jeg har måske noget spændende til dig, lød svaret fra pizzafirmet herefter.

Måske er det en ”rigtig” pizza? Hvem ved!

Sponsoreret indhold