Hollywood5. marts 2014

Pizzabud får stjernestatus efter Oscar-levering

Ellen DeGeneres gør pizzamanden rig og berømt
Pizzabuddet Edgar Martirosyan fik sig en oplevelse, da Ellen DeGeneres hev ham ind på scenen
Pizzabuddet Edgar Martirosyan fik sig en oplevelse, da Ellen DeGeneres hev ham ind på scenen
 Foto: All OverUnder søndagens storstilede Oscar-uddeling kunne blandt andre en række af showets mest celebre gæster kun ærgre sig over, at de havde fyldt maverne hjemmefra.

Aftens vært, Ellen DeGeneres, bestilte nemlig en stak pizzaer fra den lokale pizzakæde "Big Mama's and Papa's Pizza". Og det kom bag på alle - ikke mindst pizzabuddet selv.

Det fortalte buddet, Edgar Martirosyan, da han mandag gæstede Oscar-værtens eget talkshow, skriver Los Angeles Times.

- Du sagde: "Bare følg efter mig", og det gør jeg, og pludselig er jeg på en scene. Jeg var i chok, afslørede det forundrede bud under talkshowet.

Se Ellen DeGeneres' vanvittige Oscar-selfie her

Særligt glad blev han, da han fik lov at uddele et stykke pizza til sin drømmekvinde, skuespillerinden Julia Roberts.

Og som om det ikke var nok, gik Martirosyan også fra uddelingen med en noget tungere pengepung. DeGeneres skyndte sig nemlig at skrabe 600 dollar sammen i drikkepenge og valgt straks at smide yderligere 400 dollar i fra egen lomme.

Penge kommer buddet dog nok under alle omstændigheder ikke til at mangle i den nærmeste fremtid. Han ejer nemlig den afdeling, som værten valgte at ringe til. Og her kan man bestemt mærke, at de karakteristiske røde pizzabakker fik en gevaldig omgang skærmtid.

- Alle vores afdelinger har sindssygt travlt lige nu. Vi havde ingen anelse om, at vores pizzaer skulle på tv. Vi bestiller forsyninger som gale og bygger et lager op af ost, pepperoni, pølse og bakker og sender dem ud til de forskellige butikker, fortæller medejer af kæden, Ararat Agakhanyan, i et interview med Los Angeles Times.

Dansk Oscar-vinder: På druk med stjernerne i Hollywood

Sponsoreret indhold