Kendte6. januar 2022

Endnu en fejl i "Harry Potter"-reunion: Denne gang var HBO Max hurtig ved havelågen

HBO Max var ivrige efter at få premiere på "Harry Potter 20 års-jubilæum: Tilbage til Hogwarts" - måske lidt FOR ivrige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

HBO Max har nok lært på den hårde måde, at hardcore Harry Potter-fans har øjnene med sig og i den grad ser, når der bliver trådt ved siden af.

Således gik der ikke lang tid, før nettet flød over med beskeder om, at der var brugt et foto af den forkerte Hollywood-Emma, da der blev vist en kavalkade af filmseriens skuespillere som børn.

Det viste sig nemlig, at det ikke var en purung Emma Watson, der sad med Minnie Mouse-ører, men Emma Roberts, og efterfølgende måtte Warner Brothers, der står bag "Harry Potter"-filmene, da også krybe til korset i en pressemeddelelse og efterfølgende rette brøleren.

Og nu viser det sig, at Warner Brothers igen har været en tur i klipperummet og udøve lidt magi: En af hovedpersonerne selv har nemlig påpeget endnu en fejl i reunion-filmen.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er skuespilleren Oliver Phelps, der spiller tvillingen George Weasley, der på sin Instagram påpeger, at ja, det kan da være svært at kende ham og hans bror fra hinanden.

Således er navnene på de to tvillinger blevet forbyttet.

- Efter alle de år med narrestreger tror jeg, at nogen besluttede sig for at få hævn, skriver Oliver Phelps til et foto af de to tvillingebrødre fra filmen.

Her ser vi, at broren iklædt t-shirt har fået mærkatet James Phelps, mens broren i læderjakke er blevet kaldt for Oliver Phelps - men det er altså omvendt.

Ser man filmen nu, kan man da også se, at fejlen er rettet. Det er nemlig manden i t-shirten, der er Oliver Phelps.

Sponsoreret indhold