Kendte9. august 2023

Endelig skete det: Ulrikke Toft Simonsen og Lord Siva er blevet gift - og SIKKE en kjole

Det danske kendispar – modellen Ulrikke Toft Simonsen og musiker Lord Siva - gav hinanden det helt store ”ja” på Rådhuset tirsdag
Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen kan nu kalde sig mand og kone 
Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen kan nu kalde sig mand og kone
 Foto: Thomas Laursen

– Den kjole var ikke gået i Sønder Felding, gispede brudens mormor og trak luft ind.

Iført en florlet brudekjole, der smøg sig om hendes højgravide mave sagde modellen Ulrikke Toft Simonsen endelig ja til sin udkårne Lord Siva – med det borgerlige navn Brian Sivabalan.

Det fremgår af Ulrikkes mor – Renée Toft Simonsens – Instagram, hvor to smukke billeder fra den solrige dag er delt.

Det er således også den 58-årige forfatter og forståeligt stolte mor, der under festlighederne havde bemærket mormorens skægge kommentar.

Måske har mormor ret i de regionale forskelle i bryllupsdresscode, for det er et faktum, at brudekjolen ikke består af særligt meget mere end et stykke såkaldt sheer stof.

Parret fik deres vielse på Københavns Rådhus efter en forlovelse på tre og et halvt år.

– Men f… hvor var hun smuk min lille elskling. Stort tillykke, skriver Renée Toft Simonsen sammen med billederne af det smilende, nygifte par.

Tårerne trillede hos Helmig

På det andet billede fra rådhusbrylluppet kan man ane 58-årige Thomas Helmig i nogle meget farverige kondisko, som står i baggrunden og får en sludder med svigersønnen.

Også den danske "Stupid Man"-sanger gav detaljer om den smukke ceremoni på Instagram, hvor han afslørede, at han havde haft svært ved at holde området omkring øjnene tørre.

– Bagefter holdt de den fedeste fest! Hjertet svulmede og glædestårerne flød, skriver Helmig.

Følger man nysgerrigt med hele vejen rundt om det celebre par, havde man måske allerede regnet ud, at brylluppet ventede lige om hjørnet. Her på SE og HØR kunne man i al fald læse i sidste uge, at 30-årige Ulrikke Toft Simonsen allerede havde fejret polterabend sammen med veninderne.

Opslaget med billeder fra brylluppet er i skrivende stund ikke mere end et kvarter gammel, men allerede nu vælter det ind med lykønskninger til det flotte par, der havde valg solsikken - både til knaphul og brudebuket.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-09/20230317-mr-dragdemo-017.jpg
Familien Helmig - herunder Ulrikkes papfar, musikeren Thomas Helmig - har været gennem svære tider det seneste år. Familien mistede Hugo Helmig på tragisk vis i november. Men livet har også været fyldt af familieforøgelse, nye minder og nu også bryllup. Her er Ulrikke, datteren Norma og Thomas Helmig også i selskab med Ida Marie Helmig og datter.
 Foto: Mikael Rieck

Det er uvist, om også den efterfølgende fest - ligesom selve den borgerlige vielse - blev holdt i Københavnsområdet, for tidligere har musikeren og modellen luftet deres drømme om et Mols-bryllup.

– Vi har snakket om lidt forskelligt, men vi ved, hvor vi skal holde det henne. Det bliver på Mols, hvor mine forældre har købt et sommerhus, så det er perfekt, sagde modellen helt tilbage, da nyheden om forlovelsen kom ud.

Med til kærlighedsfesten var naturligvis også parrets datter Norma, som altså snart bliver storesøster.

Det danske stjernepar mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade i Aarhus. Her udviklede der sig et tæt venskab mellem modellen og den 33-årige ”Solhverv”-hitmager, før kærligheden senere kilede sig ind i relationen.

Ulrikke og Brian blev forlovet i februar 2020.

Sponsoreret indhold