Kendte4. august 2023

Efter tre års forlovelse: Er Ulrikke Toft Simonsen og Lord Sivas bryllup lige om hjørnet?

Modellen Ulrikke Toft Simonsen, 30, er allerede blevet overrasket af veninderne på sin polterabend, så mon ikke det celebre par snart kan kalde sig mand og kone?
Der er sket en del i modellen og musikerens liv, siden de for over tre år siden blev forlovet 
Der er sket en del i modellen og musikerens liv, siden de for over tre år siden blev forlovet
 Foto: Thomas Laursen

Efter traditionen skal kirkeklokkerne helst bimle indenfor et år efter forlovelsen, men det er snarere reglen end undtagelsen, at kommende ægtefolk er forlovet i længere tid, før brylluppet står.

Og også for modellen Ulrikke Toft Simonsen og musiker Lord Siva er der gået en rum tid fra Brian Sivabalan, som kunstnerens borgerlige navn lyder, satte en betragtelig diamantring på fingeren af sin udkårne.

Tre og et halvt år, for at være nøjagtig.

Men nu kunne meget tyde på, at vielsen skal stå denne sommer. Ulrikke er nemlig tagget på sangerinden Josephine Abebas story, og her er det meget tydeligt, at det ikke er det sædvanlige weekendkluns, hun er iført.

Det er uvist, hvornår Toft Simonsens polterabend er løbet af stablen, men mon ikke det efterhånden er en lille uge siden, hun fik ”bride to be”-bånd og slør på sammen med pigerne?

Modellen er som bekendt datter af Renée Toft Simonsen, hvilket også betyder, at Thomas Helmig er hendes papfar. Og selvom kendisparret ikke har været særlig gavmilde med detaljerne omkring deres kærlighedsfest, så er det sandsynligt, at den skal finde sted på Mols.

– Vi har snakket om lidt forskelligt, men vi ved, hvor vi skal holde det henne. Det bliver på Mols, hvor mine forældre har købt et sommerhus, så det er perfekt, har Ulrikke Toft Simonsen helt tilbage i februar 2020 fortalt til Ritzau.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-04/20230317-mr-dragdemo-015-1.jpg
I december 2021 blev Ulrikke Toft Simonsen og Lord Siva forældre for første gang. Om ganske kort tid byder de endnu en lille ny velkommen til verden.
 Foto: Mikael Rieck

Kaster man et blik i den travle musiker Lord Sivas turnékalender for den kommende tid, så er det tyndt med festivaler og andre spillejobs. Han har en koncert den 18. august i Grenaa, så der er umiddelbart massere af lørdage at vælge fra i denne kommende måned.

Lys og mørke

Siden forlovelsen har den lille familie – der udover Ulrikke og Lord Siva også tæller datteren Norma og en lille ny på vej – oplevet både de mørke og lyse sider af tilværelsen.

På tragisk vis blev familien Helmig ramt af en altoverskyggende sorg, da den kun 24-årige Hugo Helmig mistede livet den 23. november sidste år.

Til gengæld har familieforøgelserne og datteren Norma Renée Siva Toft Simonsen løftet humøret for det danske stjernepar, der mødte hinanden i et kælderstudie i Montanagade i Aarhus.

Det startede som et tæt venskab mellem modellen og den 33-årige ”Solhverv”-hitmager. Og senere kilede kærligheden sig ind i relationen, før parret så blev forlovet i februar 2020.

For bare fem dage siden kunne man på Ulrikke Toft Simonsens Instagram fornemme, at hun befinder sig i en lykkeboble af kærlighed, mens hun venter på både bryllupsfest og babyankomst.

– Mit hjerte er fuldt af kærlighed til dig og under det vokser endnu et lille liv, skrev hun til en række billeder af datteren.

Sponsoreret indhold