Kendte18. juni 2023

Endelig! Ryan Reynolds bekræfter barn nr. 4

Det er dog stadig ikke meget, man ved om stjerneparrets fjerde barn
Blake Lively og Ryan Reynolds' fjerde barn kom til verden i februar, men det er først nu, faderen sætter ord på familieforøgelsen. 
Blake Lively og Ryan Reynolds' fjerde barn kom til verden i februar, men det er først nu, faderen sætter ord på familieforøgelsen.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Tilbage i februar blev Blake Lively, 35, og Ryan Reynolds, 46, forældre for fjerde gang.

Nyheden om familieforøgelsen kom ikke fra Hollywood-parret selv, men blev deduceret ud fra et foto, hvor hun pludselig ikke så gravid ud mere.

Således har det notorisk private par ikke selv sat ord på barn nr. 4's ankomst – indtil nu.

For på Twitter har Ryan Reynolds for nylig bekræftet, at barn nr. fire skam ER kommet til verden.

Det sker, mens han i samme ombæring reklamerer for sit seneste projekt, "Bedtime Stories", som skal hjælpe børn med at falde i søvn.

– Idéen til dette program, som skal hjælpe alle med at falde i søvn, blev født samme dag som mit fjerde barn. Jeg kan ikke vente med at vise jer "Bedtime Stories", der får premiere den 20. juni, skriver han på Twitter, hvor man kan få et smugkig af Ryan Reynolds som pyjamasklædt godnathistorieoplæser.

Sammen med hustruen Blake Lively har Reynolds døtrene James, otte, Inez, seks, og Betty på tre. Køn og navn på barn nr. fire forbliver stadig en offentlig hemmelighed.

Sponsoreret indhold