Kendte15. april 2024

Endelig! Megan Fox reagerer på "Love is blind"-diskussion

Chelsea Blackwell, der i et afsnit af "Love is blind" sammenlignede sig selv med Megan Fox, bliver nu bakket op af den 37-årige skuespillerinde, som mener, at folk har været for hårde mod realitydeltageren
US actress Megan Fox arrives for the 2023 Sports Illustrated swimsuit issue launch party at Hard Rock Hotel Times Square in New York City on May 18, 2023. ANGELA WEISS / AFP
I et interview fortæller Mega Fox, at hun "100.000 procent" tror på, at nogle har fortalt Chelsea Blackwell, at hun ligner hende.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Megan Fox bekræfter bruddet fra Machine Gun Kelly

Det satte internettet i kog, da Chelsea Blackwell fra "Love is blind" sammenlignede sig selv med Megan Fox.

Under programmet blev realitydeltageren spurgt til sit udseende af en af de mandlige deltagere, hvortil hun svarede, at hun flere gange har fået af vide af venner og familie, at hun ligner den smukke skuespillerinde.

Det kom 31-årige Chelsea Blackwell dog hurtigt til at fortryde. For efterfølgende landede hun i en massiv shitstorm, da det langt fra var alle, der kunne få øje på lighenden.

Men nu bliver Blackwell bakket op af selveste Megan Fox, der hidtil har været helt stille omkring hele episoden, mens internettet har ventet i spænding på at få hendes syn på sagen.

Til E! News fortæller megastjernen, at hun "100.000 procent" tror på, at Chelsea Blackwell er blevet fortalt, at hun ligner hende.

- Jeg har set et billede af hende. Og jeg garanterer dig, hun har meget blå mandel-formede øjne. Folk har 100.000 procent fortalt hende, at hun ligner Megan Fox. Jeg tror, at hun taler sandt, lyder det i interviewet.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/34567890ki.png
Chelsea Blackwell er blevet hånet på de sociale medier, efter hun i et afsnit af "Love is blind" sammenlignede sig selv med Megan Fox.
 Foto: COURTESY OF NETFLIX

I kølvandet på den nye sæson er Megan Fox blevet bombarderet med beskeder omkring episoden og selvom Fox ikke har set programmet, så mener hun alligevel, at folk har været for hårde mod Chelsea Blackwell.

- Jeg har ikke set programmet, men jeg synes generelt, at ingen fortjener at blive mobbet. Jeg synes ikke, at hun fortjente det. Folk var alt for hårde i mod hende.

Sponsoreret indhold