Kendte22. juni 2022

Endelig! Kim Kardashian reagerer på rygter om ødelagt Marilyn Monroe-kjole

Den 41-årige Kardashian-søster har i den grad været en tur i mediemøllen efter beskyldninger om at have ødelagt den milliondyre kjole, hun bar til årets Met Gala
Kim Kardashian
Kim Kardashian har i den grad skruet op for sommerstilen.
 Foto: MEGA

Debatten ville ingen ende tage, da Kim Kardashian i maj troppede op til Met Gala iført den helt særlige kjole, som selveste Marilyn Monroe bar, da hun i 1962 sang fødselsdagssang John F. Kennedy.

Efterfølgende har kjolen været udstillet på Ripley’s-museet "Believe It Or Not", og den garvede realitystjerne og businesskvinde fik således lov at låne kjolen til den store aften tidligere på året.

Efterfølgende har beskyldningerne regnet ned over den mellemste Kardashian-søster, der således blev beskyldt for at have ødelagt den kjole, hun i øvrigt skulle tabe sig intet mindre end syv kilo for at passe.

Museet har efterfølgende afvist anklagerne. Og nu reagerer “The Kardashians”-stjernen også selv på rygterne:

Artiklen fortsætter under billedet …

Kim Kardashian
Kim Kardashian i den ikoniske kjole til Met Gala for få måneder siden.
 Foto: MEGA

– Jeg troppede op på den røde løber iført morgenkåbe og slippers, og jeg tog kjolen på for enden af løberen, gik op ad trapperne … Jeg havde den måske på i tre til fire minutter, og så skiftede jeg tøj for på toppen af trappen, forklarer Kim Kardashian tirsdag i et interview med mediet Today tirsdag.

Da Kardashian-søsteren under interviewet blev spurgt til rygterne om, hvorvidt den berømte kjole var ødelagt eller ej, var svaret således også et helt klart nej.

Hun understreger desuden, at hun og folkene på museet arbejdede godt sammen, og at alle var forsigtige omkring kjolen og bar handsker for at sikre, at der ikke skete noget med “Happy Birthday”-kjolen.

Sponsoreret indhold