Kendte17. juni 2022

Ødelagde Kim Kardashian ikonisk Marilyn Monroe-kjole? Nu manes rygterne i jorden

Det skabte stor debat, da Kim Kardashian troppede op til Met Gala i Marilyn Monroes ikoniske kjole
Kim Kardashian
Kim Kardashian kom hurtigt i modvind, efter hun valgte at bære den ikoniske kjole til Met Gala 2022.
 Foto: MEGA

Først tabte publikum kæberne, da den 41-årige Skims-skaber dukkede op til Met Gala tidligere i år iført en ganske genkendelig kjole.

Kjolen var nemlig før blevet båret af selveste Marilyn Monroe i 1962.

Siden faldt begejstringen dog for, at Kardashian havde fået lov til at låne kjolen af Ripley’s-museet “Believe It Or Not”.

Den 34 millioner dyre kjole, der normalt blot hænger til udstilling på museet, var nemlig pludselig gået i stykker flere steder.

Eller sådan lød beskyldningerne i hvert fald, med billeder der bakkede op om påstandene.

Artiklen fortsætter under billedet

Kim Kardashian
Først faldt rosen, men siden kom kritikken, efter Kim Kardashian valgte at iføre sig den ikoniske kjole.
 Foto: MEGA

Men nu kan museet selv udtale, at det altså ikke passer, og at Kardashian ikke har ødelagt kjolen, efter at hun bar den til Met Gala.

Det skriver TMZ.

Ifølge museets talsperson blev der nemlig i starten af 2017 skrevet en rapport om kjolens stand, og her blev det blandt andet beskrevet, hvordan “en række sømmene er trukket og tydeligt slidt”.

– Dette er ikke overraskende, når man ser på, hvor sart materialet er, står der videre.

Til det amerikanske medie kan talspersonen desuden fortælle, at museet allerede har haft kjolen udstillet mange steder rundt om i verden, og at de er klar over risikoen for, at den vil blive yderligere skadet.

– Fra bunden af trappen, hvor Kim iførte sig kjolen, til toppen af trappen, hvor den blev afleveret tilbage, der var kjolen i præcis samme stand hele tiden, lyder det fra Amanda Joiner fra Ripley’s.

Alligevel florerer der fortsat billeder af før og efter Met Gala, men før-billederne er altså taget, inden Ripley’s købte kjolen i 2016.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den i dag afdøde skuespillerinde bar kjolen i 1962, da hun stod på scenen for at synge en fødselsdagssang for John F. Kennedy.

Sponsoreret indhold