Streaming1. april 2022

Endelig afsløret: Her kan du se den sidste og afsluttende del af “Ozark”

Fans af Byrde-ægteparret, der hvidvasker penge for den berygtede narkobaron Navarro, kan godt begynde at glæde sig. Meget snart kommer sidste del af den fjerde og afsluttende sæson nemlig på Netflix
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun få måneder siden den første del af den fjerde, og dermed allersidste, sæson af Netflix-hittet “Ozark” fik premiere hos streaminggiganten.

En sæson, der, naturligvis, overraskede lige så meget som dens forgængere, da den berygtede narkobaron, Navarro, ikke længere var den, som ægteparret Martin og Wendy Byrde, der spilles af Jason Bateman og Laura Linney, skulle frygte allermest.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ozark_402_unit_00159r.jpg
 Foto: Netflix

De fleste fans var måske også en anelse bekymrede for, om de måtte vente flere måneder, før de ville få svar på, hvordan familien Byrdes historie skulle ende.

Men nu er der ganske godt nyt.

Netflix kunne nemlig for nylig afsløre, at den sidste del af den fjerde sæson får premiere allerede fredag den 29. april.

Det sker i den nyeste trailer for den anden del af sæson fire.

Artiklen fortsætter under videoen...

I traileren lægges der ikke skjul på, hvordan Wendy mere og mere falder for den mørke side, mens Marty lader til at være mere end klar til at lægge det beskidte arbejde bag sig.

Ruth Langley tager desuden også pistolen i egen hånd og viser, at hun ikke længere giver en fuck for noget.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det lader til, at Julia Garner, der spiller rollen som Ruth Langley, får en større rolle i den sidste og afgørende del af seriehittet.
Det lader til, at Julia Garner, der spiller rollen som Ruth Langley, får en større rolle i den sidste og afgørende del af seriehittet.
 Foto: Netflix

Ligesom den første del af sæson fire vil også den anden del indeholde syv episoder. Alle syv episoder vil ligge klar på Netflix fra fredag den 29. april klokken 09.

Sponsoreret indhold