Kendte19. februar 2024

Én ting har Katherine Diez stadig ikke svaret på

Jobbet, pengene, æren og kærligheden er gået tabt. Men hvordan står det egentlig til med de der eksamenspapirer, Katherine?
Katherine Diez mangler fortsat at svare på én særlig ting i kopiskandalen.
Katherine Diez mangler fortsat at svare på én særlig ting i kopiskandalen.
 Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun jobbet og æren, der er gået tabt. Også kærlighedsforholdet til den 56-årige Adam Price er slut, siden skandalen først begyndte at rulle på det sociale medie Reddit.

Katherine Diez har over to omgange leveret en skriftlig forklaring på sin Instagram-profil - senest i sidste uge, hvor hun forklarede, at hun "ville være en af kulturlivets rockstjerner", og at hun samtidig har "mistet sig selv".

Og selvom Diez erkender, at den omfattende plagiatsag er et resultat af "korte deadlines, overspringshandlinger og en åndssvag higen efter at skrive mere og mere", så har den blonde bogbombe endnu ikke sat ord på, hvad der egentlig blev af den uddannelse, som hun af flere omgange har påstået at være indehaver af.

I januar kunne Københavns Universitet nemlig fortælle SE og HØR, at der ikke findes en person med navnet Katherine Diez eller Katherine Toft Diez, der har en uddannelsesgrad fra det danske universitet.

Det undrer naturligvis en del af Diez' 63.000 Instagram-følgere, at hun ikke har sat ord på den kritik - især når hun nu jo af flere omgange har taget sine andre fejl på sig.

- Den påståede bachelor, var det også bare “en fejl” som alt det andet, lyder det fra en følger i kommentarsporet til Katherines seneste opslag.

OPGAVE:  Premiere på Tivolirevyen. Rød løberSTED: TivoliJOURNALIST: Luise Marie Bekker og Tanja LarsenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230601
I godt halvandet år dannede Katherine Diez par med "Borgen"-skaber Adam Price.
 Foto: Hanne Juul

- Hvad med den uddannelse fra universitetet, du mente at have? Er det også en fejl eller en løgn? Jeg kan forestille mig, at du har det svært lige nu. Men alle handlinger har konsekvenser, dem må man så selv rode med som alle andre voksne mennesker, lyder det fra en anden følger.

Hård hetz

Selvom det vælter med kritiske kommentarer og strenge bemærkninger i Katherine Diez' kommentarspor, så har flere følgere og adskillige danske kendisser efterfølgende forsvaret eksanmelderen.

Både skuespiller Ditte Hansen, influencer Christina Sander og folketingsmedlem Jan E. Jørgensen (V) giver Diez et par søde ord med på vejen.

– Personligt synes jeg denne hetz imod dig har været alt, alt for hård. Man bliver slagtet for at skrive ‘så var det altså heller ikke værre’, så det vil jeg lade være med. Men du fortjener fandme at have et liv igen på den anden side, lyder meldingen fra Christina Sander.

Det har ikke været muligt for SE og HØR at få en kommentar fra Katherine Diez vedrørende de manglende eksamenspapirer.

Sponsoreret indhold