Kendte18. januar 2022

Emma Stone disser eks’en: Du er en idiot

Selv som kærester kan man nogle gange være nødsaget til at holde på visse hemmeligheder. Det behager dog ikke skuespillerinden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kunne næsten betegnes som værende en statshemmelighed, da den i dag 38-årige Andrew Garfield fik at vide, han havde landet en rolle i den nyeste ”Spider-Man”-film.

Sidste gang han spillede rollen som Peter Parker var i 2012 og 2014, hvor han spillede overfor skuespillerinden Emma Stone, 33.

Dengang faldt de to pladask for hinanden, men kærligheden mellem dem brast igen fire år senere, og i 2015 brød de med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar90425_12.jpg
 Foto: MEGA

Emma Stone og Andrew Garfield fotograferet tilbage i 2012. Foto: MEGA

Men trods de to ikke længere danner par, så lader Emma Stone ikke eks’en slippe udenom at fortælle hende alt, hvad hun ønsker.

Så da rygterne begyndte at svirre om, hvorvidt Garfield endnu en gang skulle spille Spider-Man kontaktede hun ham straks.

Det fortæller Garfield i et nyt interview med Josh Horowitz i podcasten ”Happy Sad Confused”.

- Emma blev ved med at sende sms’er til mig. Hun var sådan; ”Er du med i den nye Spider-Man film”. Og jeg svarede bare; ”Jeg aner ikke, hvad du taler om”, fortæller han og fortsætter:

- Men hun fortsatte og sagde, at jeg skulle tie stille og bare fortælle hende det, men det gjorde jeg ikke.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega804208_007.jpg
 Foto: MEGA

Andrew Garfield fik lov endnu en gang at spille med i Spider-Man. Foto: MEGA

Stones ihærdige forsøg på at få lokket hemmeligheden ud af ekskæresten gjorde da også, at hendes reaktion kom prompte, da det endelig blev afsløret, at Garfield naturligvis skulle spille Peter Parker endnu en gang.

- Da hun så det, var hun bare sådan; ”Du er en idiot”.

Ikke nok med at Andrew Garfield endnu en gang fik lov til at kalde sig selv Peter Parker, så gjorde det samme sig gældende for Tobey Maguire, der spillede rollen som Peter Parker i tre Spider-Man film fra 2002 til 2007.

De to endte med at spille overfor den nuværende Peter Parker/Spider-Man, nemlig ingen ringere end Tom Holland.

”Spider-Man: No Way Home” havde premiere den 16. december herhjemme, men nåede desværre ikke mange visninger, inden biograferne endnu en gang måtte lukke ned. Alligevel stod det hurtigt klart, at filmen er en af de mest sælgende nogensinde.

Herhjemme kunne biograferne endelig åbne op igen søndag den 16. januar, og det er derfor igen muligt at se det seneste skud på stammen i ”Spider-Man”-fortællingen.

Sponsoreret indhold