Kendte13. januar 2021

Emma Roberts deler første glimt af nyfødt søn og afslører navnet

Det er ikke mange uger siden, skuespillerinden blev mor for første gang til en lille søn. Nu viser hun ham frem og afslører navnet på den lille ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emma_roberts_0.jpg
 Foto: MEGA

Det var først i slutningen af august måned, at den 29-årige skuespillerinde Emma Roberts bekræftefr, at hun sammen med kæresten Garrett Hedlund ventede sit allerførste barn.

Deres lille søn kom til verden i december, og siden har man ikke hørt meget fra det nybagte forældrepar.

Det har skuespillerinden nu lavet om på, for onsdag morgen delte hun det første billede af sin lille søn.

- Tak 2020 for bare at gøre én ting rigtigt, starter hun med at skrive til billedet, der viser hende med sin søn i armene - og i matchende farver.

Det er dog ikke kun det første glimt af den lille ny, hun viser. Hun afslører desuden, hvad hun og hendes 35-årige skuespiller-kæreste har valgt at kalde ham.

- Vores lys, Rhodes Robert Hedlund.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til trods for det ikke er mange timer siden, det nye billede blev delt, er der allerede mere end én million likes, og flere skuespiller-kollegaer har ønsket hende tillykke.

- Jeg elsker dig Em. Jeg er så glad på dine vegne, lyder det blandt andet fra ”Pretty Little Liars”-stjernen Ashley Benson.

Mens Reese Witherspoon skriver: ”Oh baby!! Stort tillykke!!”.

Skuespiller og sangerinden Ashley Tisdale skriver også:

- Jeg likede det lige to gange!!! Stort tillykke smukke.

Emma Roberts gør ellers normalt en stor dyd ud af at værne om sit privatliv, og hun svarede aldrig sine fans på rygterne, da det begyndte at florere, at hun ventede sig.

Det kan dog være, det vil begynde at ændre sig.

Skuespiller-parret har været et offentligt kendt par siden marts 2019, hvor de blev fanget af paparazzifotografer i Los Angeles.

Sponsoreret indhold