Kendte29. december 2020

Emma Roberts er blevet mor

Den amerikanske skuespiller har sammen med kæresten, 35-årige Garrett Hedlund, budt deres lille søn velkommen til verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/er_0.jpg
 Foto: MEGA

Emma Roberts når lige at vride det bedste ud af 2020, mens det sidste af året rinder ud.

Den 29-årige skuespillerinde Emma Roberts, kendt fra ”American Horror Story” samt ”Scream Queens” kan nu kalde sig for den stolte mor af en lille søn.

Mediet TMZ skriver, at den blonde stjerne fødte sin lille søn i Los Angeles søndag, og at alt forløb lige som det skulle.

Drengen er sund og rask, og de stolte nybagete forældre har sågar allerede besluttet sig for et navn til ham.

Ifølge TMZ skal den lille purk hedde Rhodes.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega722748_004.jpg

Lige oppe over. De sidste billeder af babybulen blev knipset i juledagene, da Emma og kæresten gjorde de sidste juleindkøb (Foto: Mega)

I august bekræftede Roberts graviditeten på sin Instagram, men intet går de ivrige paparazziers næse forbi, og et par måneder forinden var hendes voksende babybule allerede blevet spottet af fotograferne.

Parret trådte offentligt frem første gang i marts 2019, da de gik sammen hånd-i-hånd i Silver Lake-nabolaget i Los Angeles.

Den 29-årige stjerne og hendes 35-årige kæreste, der også er sanger og skuespiller, flyttede sammen efter Emmas brud med hendes on/off-forlovede Evan Peters sidste år. Peters og Roberts var sammen i syv år.

Et par år forinden gik den kommende far Garrett Hedlund fra sin kæreste Kirsten Dunst efter mere end fire år sammen.

Sponsoreret indhold