Kendte27. juni 2023

Emily Ratajkowski tog rigtig dum beslutning: Nøgen under lædertrenchcoat i 28 graders varme

Hun plejer at posere i meget lidt tøj. Men i weekenden havde hun altså fået lidt rigeligt på
Emily Ratajkowski attends LOEWE Spring Summer 2024 Runway during Paris Fashion Week on June 2023 - Paris; France 24/06/2023 Photo by: Ik Aldama/picture-alliance/dpa/AP Images
Emily Ratajkowski havde taget læderjakke på. Uden noget indenunder. Og det var ikke så smart taget termometerets cifre i betragtning.
 Foto: Ik Aldama/picture-alliance/dpa/A

Måske har du prøvet at tage dårlige tøjvalg.

At stå i øsregnvejr med lille hvid t-shirt på eller komme til at snuppe overgangsjakken med, selvom sommertemperaturerne har ramt.

Men dog er det usandsynligt, at du har begået en lige så stor beklædningsbrøler som den gode Emily Ratajkowski, der naturligvis var at finde på første række af æresgæster ved designergiganten LOEWEs fremvisning af nyeste herremode i Paris lørdag.

Her troppede hun nemlig op i en stort set gulvlang læderjakke, lange støvler og store, mørke solbriller. Og så intet andet.

Emily Ratajkowski attends LOEWE Spring Summer 2024 Runway during Paris Fashion Week on June 2023 - Paris; France 24/06/2023 Photo by: Ik Aldama/picture-alliance/dpa/AP Images
Emily Ratajkowski var selvfølgelig med til spring/summer-modeshow for LOEWE
 Foto: Ik Aldama/picture-alliance/dpa/A

Nå jo, og så viste vejret i byernes by i weekenden fra den bedste og mest solrige side. Så her måtte Ratajkowski altså leve med lige oppe over 28 graders varme.

Det var magasinet i-D, der stillede det svære spørgsmål:

– Hvordan klæder du dig i varmt vejr?

– Ikke passende, tydeligvis. Se på mig. Jeg sveder så meget, svarede den 32-årige model.

Ratajkowski, som tidligere i år blev kædet sammen med den eftertragtede popungkarl Harry Styles efter et kys i Tokyos gader, fortsatte, og refererede til den tunge lædertrenchcoat:

– Jeg er nøgen inden under.

Mandag viste modellen og forfatteren et andet opsigtsvækkende outfit frem, da hun gjorde god figur for et andet stort brand – Jaquemus. Her var der dog lidt mere luft til maveskindet, og man må gå ud fra, at Emily ikke svedte helt lige så meget, mens hun var iklædt det puffede, hvide, skørt og bh’en.

American model Emily Ratajkowski poses for photographs as she arrives at the Jacquemus Menswear Spring-Summer 2024 show as part of the Paris Fashion Week, at the Chateau de Versailles, in Versailles, southwest of Paris, on June 26, 2023. (Photo by JULIEN DE ROSA / AFP)
Den amerikanske model - her iklædt Jaquemus - er også skuespiller, forfatter og podcastvært
 Foto: Ritzau Scanpix

Emily Ratajkowski, som for alvor blev kendt for sin medvirken i den populære og kontroversielle ”Blurred Lines” musikvideo for 10 år siden, er vant til at vække opsigt med sin påklædning, så mon ikke hendes læder-bommert forleden snart er glemt igen?

Sponsoreret indhold