Kendte26. marts 2023

Kyssevideo satte ild til internettet: Emily Ratajkowski liker artikel om sig selv og Harry Styles

Hun har gjort det før, og gør det nu igen. Modellen Emily Ratajkowski sender thumbs up efter hun i en hed video blev set tungekysse vildt med Harry Styles
Kvikke Emily Ratajkowski er hurtig til at sætte fut i internetrygterne - denne gang med et like efter nattens udskejelser 
Kvikke Emily Ratajkowski er hurtig til at sætte fut i internetrygterne - denne gang med et like efter nattens udskejelser
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er næsten misvisende at kalde det et kys.

For de to stjerner Harry Styles og Emily Ratajkowski har umiddelbart tungerne rekordlangt nede i halsen på hinanden på en ny video, der er løbet med al opmærksomheden denne søndag.

Og er der hold i de efterfølgende opståede datingrygter, så er det da også hele den amerikanske tabloidpresses våde drøm, som vi her har ”fornøjelsen” af at se slå sig løs i det lidenskabelige snav. Midt på gaden i Tokyo i øvrigt.

Den 31-årige model med det mundrette øgenavn Emrata har det med at sende kryptiske likes afsted, når medierne spekulerer i hendes forhold til eftertragtede ungkarle.

Og noget lader da også til, at hun er vågnet fra gårsdagens strabadser, for på Twitter sender hun i al fald likes efter et nyhedsmedie, der skriver om tungeslaskeren i Tokyo.

Under "likes" kan man se, at Emily lige har scrollet og ramt hjertet under en artikel om sig selv og den natlige flirt 
Under "likes" kan man se, at Emily lige har scrollet og ramt hjertet under en artikel om sig selv og den natlige flirt
 Skærmfoto: Twitter

Mens hendes nye mundvandsmakker Harry Styles, 29, kun for ganske nyligt blev single, efter at have været involveret seriøst med filminstruktør og skuespiller Olivia Wilde, så er det heller ikke længe siden, at en anden ganske berømt mand blev kædet sammen med Emily.

I efteråret var det nemlig Hollywoodhjerteknuseren Pete Davidson, som hun blev spottet sammen med.

Ganske vist ikke med lige så ivrige tungemoves som med Styles, men de to pjattede da rundt i en opgang, hvilket fik alle til at oddse på de to som kommende stjernepar numero uno.

Før da var Ratajkowski gift med Sebastian Bear-McClard, der angiveligt var hende utro lige før deres skilsmisse i september. En skilsmisse som i i øvrigt stadig har til gode at gå helt igennem, men i stjerneland er der tilsyneladende ingen grund til at sidde og vente på, at blækket tørrer.

Kort herefter blev hun desuden – i en meget kort overgang – kædet sammen med komikeren Eric André.

Om vi var vidne til en spontan, saftig stund mellem to ikke helt appelsinfri megastjerner, eller om der reelt er et Emrata-Styles-eventyr under opsejling, det må vi vente med at få endegyldigt svar på.

Foreløbigt skal også lige den britiske ”As it was”-hitmager have øjne igen.

Sponsoreret indhold