Kendte27. maj 2021

Emil Midé Erichen skal være far igen

Emil Midé Erichsen og kæresten Louise skal være forældre for anden gang
https://imgix.seoghoer.dk/20180127_dm_tv-prisen_008.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

De har i forvejen sønnen Hugo.

Og til sommer kan Emil Midé Erichsen og kæresten Louise så byde barn nummer to velkommen til verden.

Det afslører den 31-årige eventyrer på Facebook:

”Til sommer skal jeg også finde plads til en lille en foran”.

”Vi ved ikke, om det bliver en dreng eller en pige. Men vi glæder os alle tre helt vildt til at møde det lille menneske”, skriver Emil Midé Erichsen til et billede, som han har delt på Havanas facebookside.

Med familieforøgelsen får den populære tv-eventyrer et stort ønske opfyldt.

Han har nemlig tidligere fortalt, at han gerne ville have et barn mere før sin næste jordomsejling.

Og det lykkedes altså, når den lille pige eller dreng ser dagens lys til sommer.

- Jeg har jo været skruk, siden jeg var 20. Jeg har altid drømt om at få børn tidligt. Min far var 23, da han fik mig, og jeg er vokset op med en ung far. Og jeg har altid gerne selv villet have børn tidligt. Og jo tidligere, jo bedre, i virkeligheden. Men jeg nåede at sejle jorden rundt og blive 28, før vi fik Hugo, fortalte Emil Midé Erichsen tidligere på året i et stort interview med Vores Børn.

Emil Midé Erichsen og kæresten Louise har kendt hinanden siden gymnasiet. Det var dog ikke dér, den søde musik opstod. Det var først nogle år senere, da eventyreren pludselig tog kontakt til hende igen:

- Jeg skrev en mail til Louise, som jeg ikke havde snakket med i tre-fire år - jeg kunne godt huske, at hun var lidt sød, ha ha - og spurgte hende, om hun havde lyst til at komme ud og sejle med Havana. Og så gik der ikke særlig lang tid, før hun havde købt en enkeltbillet til Indonesien, sagde Emil Midé Erichsen til ALT for damerne tilbage i 2016.

Sponsoreret indhold