Emil Midé Erichsen: - Jeg har været skruk, siden jeg var 20

Familien kommer først for Emil Midé Erichsen

Familien kommer først for Emil Midé Erichsen

Foto: Mikael Rieck

Lille Hugo skal have sig en bror eller en søster, før farmand igen letter anker og – på samme måde som sin far og farfar – sejler ud på eventyr.

Sådan fortæller den 30-årige søn af Mikkel Beha, som efter sin første tur rundt om jorden stiftede samilie med sin kæreste Louise, som han har kendt siden gymnasiet.

Sammen har de snart treårige Hugo, men den stolte far fortæller til Vores Børn, at han er klar til barn nummer to. Primært fordi han har været klar til rollen som far så længe.

- Jeg har jo været skruk, siden jeg var 20. Jeg har altid drømt om at få børn tidligt. Min far var 23, da han fik mig, og jeg er vokset op med en ung far. Og jeg har altid gerne selv villet have børn tidligt. Og jo tidligere, jo bedre, i virkeligheden. Men jeg nåede at sejle jorden rundt og blive 28, før vi fik Hugo, fortæller han i det større interview.

Fordi han har været klar længe, så har ”Kurs mod fjerne kyster”-stjernen aldrig haft følelsen af, at Hugos ankomst vendte op og ned på livet og hverdagen.

Den sejlglade Beha-søn er klar til flere børn med kæresten Louise (Foto: Foto: Dan Mariegaard)

Den sejlkyndige Beha-søn er klar til flere børn med kæresten Louise (Foto: Dan Mariegaard)

Frihed er vigtigt

Emil Midé Ercihsen fortæller videre, at han anser sig selv og familien af eventyrere som ”pissehamrende priviligerede”, ligesom han desuden fortæller om sit store behov for frihed og ingen begrænsninger.

- Min største frygt i livet er et 30-års-lån. Jeg kan ikke forestille mig noget mere angstprovokerende. En økonomisk spændetrøje, der gør, at vi ikke kan udleve de drømme, vi har, lyder det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close