Kendte24. august 2021

Emil fra "Landmand søger kærlighed": Derfor valgte jeg Louise fra

Emil Bay Mortensen er allerede blevet lidt af en darling i den nye sæson af "Landmand søger kærlighed", og tirsdag aften var den 26-årige ungkarl på gruppedate med sine fire udvalgte kvinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her skulle de samarbejde om at klare sig gennem et escaperoom, hvorefter han skulle træffe endnu et afgørende valg om, hvem han skulle sige farvel til.

- Det er ikke særlig lang tid, man har haft med pigerne på speeddaten og heller ikke gruppedaten, hvor man skal dele tiden mellem fire hele tiden. Man mærker ikke, hvad man føler i øjeblikket, forklarer Emil.

Alligevel skulle der træffes et valg, og fire skulle blive til tre, inden dagen var omme.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/landmand_1_5.jpg
 (Foto: TV 2: Anders Brohus)

(Foto: TV 2 /Anders Brohus)

- Jeg valgte at trække Louise til side, fordi jeg syntes, hun var mest stille, men også fordi det var hende, jeg havde mindst mavefornemmelse og kemi med. Jeg trak hende til side for at finde ud af, om det var situationen, der gjorde, at jeg ikke rigtig mærkede noget, eller hvad det var. Og her fik jeg bekræftet, at hun nok var lidt mere stille end de andre, forklarer Emil om sit valg.

Det kan han også selv have tendens til at være, når han er blandt nye mennesker, og derfor vil han også gerne finde en kvinde med lidt mere gang i.

- Når jeg selv er ude blandt nye mennesker, er jeg den lidt stille type. Så jeg er bange for, hvis man har en kæreste, der er på samme måde, at man så bliver det stille par, siger han videre.

Der var mange kvinder at vælge mellem for Emil, da Lene Beier kom forbi med den store bunke breve. Hele 129 kvinder havde skrevet til Emil, og det er rekord i alle sæsoner af ”Landmand søger kærlighed”.

- Jeg var meget overrasket over det. Da folk jeg kendt fandt ud af, at jeg skulle være med, var der mange, der skrev, at jeg ville få mange breve. Jeg havde selv gættet på 50 breve, og det havde været fint for mig, for det er ikke nemt at vælge ud. Chancen for at finde den eneste ene er større, jo flere breve der er er, fortæller landmanden, der brugte fem-seks timer på at læse dem igennem og udvælge de fem, han inviterede med på speeddate.

Om den store kærlighed kan opstå med en af de tre tilbageværende kvinder, kan man følge hver tirsdag TV 2 og på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold