Kendte18. juli 2023

Elvira Pitzner taler ud om fremtid med Milad

Den 25-årige diamantdatter har ikke umiddelbart planer om at bosætte sig fast i Danmark
Elvira Pitzner havde sammen med andre danske kendisser fundet vej til Imperial i København til premiere på filmen "Barbie":
Elvira Pitzner havde sammen med andre danske kendisser fundet vej til Imperial i København til premiere på filmen "Barbie":
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke mange uger siden, at Elvira Pitzner i en spørgerunde på Instagram afslørede, at hun på nuværende tidspunkt står ved en skillevej i livet.

Og særligt fremtidens boligsituation sætter gang i tankerne.

Siden sommeren 2020 har den mellemste Pitzner-søster primært boet i Dubai langt væk fra familie og venner i Danmark, og det er da også i disse måneder, at Elvira er rejst mod nord og bruger tiden i sit sommerhus sammen med de allernærmeste.

Det er nu ikke sikkert, at fremtiden byder på hverken et liv i Danmark eller Dubai:

– Jeg tror ikke, at Dubai er en forever thing for mig, og det er nok ikke et sted, jeg ser mig selv være helt vildt længe endnu, fortæller Elvira til SE og HØR tirsdag aften på den røde løber forud for premieren på ”Barbie”-filmen i Imperial i København.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-18/20230718-dm-barbie-premiere-0076.jpg
Var det noget med en Elvira-"Barbie"?
 Foto: Dan Mariegaard

Diamantdatteren understreger, at ørkenstaten ”har været et godt kapitel”, men at hun ikke ligefrem ser en fremtid der:

– Jeg er ret glad for Europa - jeg er ret glad for vores værdier og rettigheder, fortæller Elvira og indrømmer, at hun dog endnu ikke har talt med kæresten Milad og fremtidsplanerne.

– Jeg har ikke drøftet det supermeget med ham. Jeg tror lidt, at han følger med der, hvor der kan tjenes penge, og hvor der kan være forretning.

– Der er i hvert fald ingen mand, der skal stå i vejen for min karriere og fremtid.

Elvira Pitzner er ikke ligefrem det eneste medlem af diamantfamilien, der har forladt fædrelandet og bosat sig ude i den store verden.

Mor Katerina er flyttet til Italien, Thalia til Tyskland og Ophelia bor i Spanien.

Sponsoreret indhold