Reality4. april 2023

Katerina Pitzner smider bombe: Forlader fædrelandet

Diamantdronningen Katerina Pitzner pakker livet i Danmark ned og starter et nyt kapitel i udlandet
I aftenens "Vild med dans" bliver Katerina Pitzners dans lidt mere personlig end tidligere danse. 
Katerina Pitzner flytter fra Danmark og bosætter sig i udlandet.
 Foto: Aller Media DK

Børnene har for længst forladt reden, og en anden har overtaget ledelsen i virksomheden, så nu skal der leves.

Det var således et led i en større plan, da Katerina Pitzner for nylig trak sig fra Diamant Børsens chefstol og i stedet overlod den til ”Bagedyst”-finalist Frederik Haun.

I et opslag på Instagram fortæller hun nu, at hun rykker teltpælene op og forlader fædrelandet for at drage ud på eventyr.

- Teltpælene har givet efter, et helt liv pakkes sammen og flyttes til udlandet.
Hjemmet er under afvikling, børnene er spredt for alle vinde, og Diamant Børsen har ny mand ved roret, skriver hun i opslaget, som hun indleder med ordene Breaking.

Beslutningen har været længe undervejs, fortæller hun i opslaget. En følelse indeni har længe ulmet, og nu er det altså på tide at give efter for livets længsel efter at blive levet.

Diamantdronningen trænger til eventyr.

- Jeg begiver mig ud, ganske uvidende om det overhovedet fører til et lykkeligt liv. Men vi kan ikke forvente at vokse som mennesker, hvis vi aldrig vover pelsen og træder ud af de vante rammer, skriver hun og fortsætter:

- Vi skal bruge livet. Vi skal turde drømme, være modige, skabe muligheder og gribe chancer, skriver hun videre, inden hun afslører, hvor turen går hen.

Det er støvlelandet, der nu får en ny dansk beboer.

- Kære Italien, vi ses inden længe. Jeg kommer ned til jer med kærlighed, respekt og taknemlighed, -håber I tager godt imod mig.

Sponsoreret indhold