Kendte28. april 2022

Elon Musk nægter at vidne i Johnny Depp-sag

Tesla-stifteren er blevet indkaldt af Amber Heards advokathold, men afviser at vidne i sagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201202-074441-2-1920x1335we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvis Amber Heard troede, at hun havde en støtte i ekskæresten Elon Musk, så kan hun godt tro om igen.

Tesla-stifteren nægter nemlig at vidne i sagen mellem hende og Johnny Depp.

Det skriver New York Post, som har talt med Elon Musks advokat, Alex Spiro.

Advokaten giver ikke yderligere detaljer omkring, hvorfor Tesla-stifteren ikke vil vidne.

Det er Amber Heards advokathold, der har indkaldt milliardæren som vidne, og dermed må det formodes, at de tænkte, at han ville tale Amber Heards sag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega136540_028.jpg

Arkivfoto af Amber Heard og Elon Musk i en kærlig stund. Foto: MEGA

Johnny Depp har beskyldt Amber Heard for at have haft en affære med Tesla-stifteren.

Både Elon Musk og Amber Heard har afvist beskyldningerne med påstanden om, at deres forhold først startede, efter Amber Heard og Johnny Depp blev skilt i maj 2016.

En dørmand fra den ejendom, hvor Johnny Depp og Amber Heard boede i Los Angeles, udtalte dog i retten i sidste uge, at han flere gange havde spottet Elon Musk besøge Amber Heard helt tilbage i 2015.

- Jeg så ham komme et par gange om ugen, og det var altid, når Johnny Depp ikke var hjemme, sagde dørmanden under sit vidneudsagn.

Selvom Elon Musk ikke vil vidne, så slipper han ikke for at blive en del af retssagen.

Onsdag blev der nemlig fremvist beskeder mellem Amber Heard og hendes tidligere agent, hvori det antydes, at Amber Heard udnyttede rigmanden, og at hun aldrig havde følelser for ham.

JAMES FRANCO VIL HELLER IKKE

Elon Musk er ikke den eneste kendis, som Johnny Depp har beskyldt Amber Heard for at have haft en affære med.

Den 58-årige Hollywoodstjerne har også anklaget sin 36-årige ekskone for at have haft en affære med skuespilleren James Franco.

Der er tidligere i sagen blevet fremvist billeder fra overvågningskameraer i den elevator, der fører op til til Johnny Depps penthouselejlighed i Los Angeles.

På billederne, der er taget blot 24 timer efter det skænderi, som førte til skilsmissen mellem Amber Heard og Johnny Depp, kan man se James Franco sammen med Amber Heard.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega457611_001.jpg

Billeder fra overvågningskameraer, der viser Amber Heard og James Franco i elevatoren sammen. Foto: MEGA

James Franco står også på vidnelisten, men heller ikke han har nogle planer om at dukke op i retten for at støtte Amber Heard, skriver New York Post.

Amber Heard har ellers tidligere udtalt, at James Franco så hendes skader, efter Johnny Depp - ifølge hende - havde kastet en telefon i ansigtet på hende.

Men dette udsagn har James Franco altså tilsyneladende ikke tænkt sig at bekræfte i retten.

Amber Heard kunne ellers godt have brugt en bekræftelse af sine påstande, da flere af Johnny Depps vidner i sagen har berettet, hvordan de aldrig har oplevet at se Amber Heard med skader i ansigtet.

Heller ikke betjente, der mødte op på det tidligere pars adresse i forbindelse med husspektakler tilbage i 2016, bemærkede dengang, at Amber Heard skulle være kommet til skade, selvom hun påstår at være offer for hustruvold.

I stedet mente betjentene, at Amber Heards 'skader' i stedet var tegn på voldsom gråd.

Det er Johnny Depp, der har hevet Amber Heard i retten, fordi han mener, hun ødelagde hans karriere, da hun skrev en klumme, hvori hun kaldte sig selv et offer for hustruvold.

Hun nævnte ikke Johnny Depps navn i klummen, men han har alligevel sagsøgt hende for 50 millioner dollars, mens hun har modsagsøgt ham for det dobbelte.

Ifølge skuespilleren var han aldrig voldelig mod Amber Heard. Ifølge ham var det hende, der var den voldelige i forholdet.

Sponsoreret indhold