Kendte27. april 2022

Bombe i Johnny Depp-sag: Betjent afviser hustruvold

En politibetjent, der blev tilkaldt efter husspektakler, udtaler i retten, at hun ikke anså Amber Heard som værende et offer for hustruvold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny-depp_0.png
 Foto: MEGA

Tirsdag var niende retsdag i den yderst omtalte retssag mellem Johnny Depp og hans ekskone Amber Heard.

Og her vidnede en politibetjent, der i den grad talte til "Pirates of the Caribbean"-stjernens fordel.

Det skriver New York Post, der var til stede i retten.

58-årige Johnny Depp har hevet 36-årige Amber Heard i retten, fordi han mener, hun tilbage i 2018 ødelagde hans karriere ved at skrive en klumme, hvori hun kaldte sig selv et offer for hustruvold.

Skuespilleren afviser at have været voldelig over for ekskonen, men påstår tværtimod, at det var hende, der var voldelig mod ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega473889_001_1.jpg

Johnny Depp har blandt andet påstået, at hans mistede en finger, fordi Amber Heard kastede en vodkaflaske efter ham. Foto: MEGA

Politibetjenten ved navn Melissa Saenz er vidne i sagen, fordi hun og hendes partner besvarede en anmeldelse om husspektakler i Johnny Depps hjem i Los Angeles tilbage i maj 2016.

Hendes vidneudsag blev optaget 31. marts 2021, men blev altså først vist frem i retten i går, tirsdag.

I vidneudsagnet fortalte betjenten, at Amber Heard den pågældende dag i maj 2016 påstod, at Johnny Depp skulle have slået hende i hovedet med en mobiltelefon.

Hverken Melissa Saenz eller hendes partner fandt dog nogen tegn på hustruvold, lød det fra betjenten i vidneudsagnet tirsdag.

De to betjente tog derfor ingen noter eller billeder på stedet, ligesom de heller ikke gav Amber Heard en hjælpe-brochure, som de ellers uddeler til ofre i voldelige forhold.

- Jeg vurderede ikke, at hun var et offer for hustruvold, lød det fra betjenten, som ligeledes sagde, at Amber Heard ikke havde nogle tegn på skader, ligesom der heller ikke var tegn på slåskamp i hjemmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega850530_006.jpg

Amber Heard på vej i retten. Foto: MEGA

Amber Heards advokater fremviste også et billede af Amber Heard fra den pågældende dag, hvor hun havde røde mærker i ansigtet.

I vidneudsagnet afviste betjenten dog, at der var tale om skader efter slag.

- Mærkerne stemmer overens med, at hun har grædt. Hendes ansigt er rødmet.

Ifølge politirapporten var Melissa Saenz og hendes partner i Johnny Depps hjem i omkring 15 minutter, før de forlod stedet.

Skuespilleren har sagsøgt sin tidligere hustru for 50 millioner dollars, mens hun har modsagsøgt ham for 100 millioner dollars.

Retssagen mellem det tidligere kendispar fortsætter i dag, onsdag.

Sponsoreret indhold