Kendte 11. august

Ellen DeGeneres’ eks Anne Heche: Politiet undersøger ulykke som spritkørsel

Det alvorlige bilulykke, der har sendt Anne Heche i koma bliver nu undersøgt som spritkørsel
Anne Heche var en stor stjerne i 90'erne bedst kendt fra film som "Dannie Brasco" og "Six days, seven nights" samt at danne par med Talkshowvært Ellen DeGeneres. Dog er det en noget mere trist fortælling om hende i dag. nbsp;

Anne Heche var en stor stjerne i 90'erne bedst kendt fra film som "Donnie Brasco" og "Six days, seven nights" samt at danne par med Talkshowvært Ellen DeGeneres. Dog er det en noget mere trist fortælling om hende i dag.

Foto: Ritzau Scanpix

Det er en frygtelig historie om Anne Heche, der tre år tilbage i 90'erne dannede par med tidligere tv-vært Ellen DeGeneres.

Anne Heche har tidligere været ude at fortælle, hun kæmper med indtag af både alkohol og piller, og i lørdags var hun i en bilulykke, hvor hendes lille blå bil med mere end 100 kilometer i timen smadrede ind i et hus og derefter eksploderede. Skuespilleren ligger nu et koma og har kæmpet for sit liv siden ulykken.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Huset, som Anne Heche torpederede med over 100 kilometer i timen tog skade, og det samme gjorde personen inde i huset. Derfor bliver ulykken nu undersøgt som en forbrydelse. 

Foto: MEGA

Undersøgt

Der har gået rygter om, at hun timer inden ulykken havde drukket både vin og vodka, og det sidste billede, der blev taget af hende i bilen, viser også en vodkaflaske ved siden af hende i køretøjet. Det kan nu sende skuespilleren i store juridiske problemer, da politiet i Californien nu undersøger hende for spritkørsel, skriver det amerikanske medie TMZ.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Dette er det sidste billede, der er blevet taget af Anne Heche, samme dag som ulykken sker. Kigger man godt efter, kan man spotte, hvad der med stor sandsynlighed er en flaske med alkohol ved siden af hende.

Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge mediets kilder i politiet, bliver ulykken nu efterforsket som en forbrydelse, fordi kvinden i det påkørte hus hævder, at hun er kommet til skade med sår, der kræver medicinsk behandling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I koma

Politiet mener, Anne Heche var påvirket af enten alkohol eller stoffer, fordi hun var både uberegnelig og hensynsløs i sin kørsel, der sendte hendes Mini Cooper ind i både en garage og en parkeret bil, før hun bragede ind i huset.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Anne Heche kæmper for sit liv, efter hendes bil eksploderede, og hun måtte trækkes ud af ambulancereddere. 

Foto: Ritzau Scanpix

Derudover har politiet også noteret sig det billede af Anne Heche i sin bil lige før ulykken, hvor hvad der ligner en flaske alkohol er placeret i bilens kopholder.

En repræsentant for skuespilleren fortæller, at hun stadig kæmper for sit liv, mens hun er i koma, efter hun mistede bevidstheden kort efter ulykken, hvor hun måtte trækkes ud af den brændende bil og få hjælp fra ambulancereddere. 

Sponsoreret indhold