Kendte19. december 2023

Ekspert vurderer: Robert Pattinson har brugt svimlende beløb på forlovelsesring

Hvis Robert Pattinson og Suki Waterhouse er forlovede, har "The Batman"-stjernen bestemt ikke sparet på noget, da ringen skulle købes
Er der både baby og bryllup på vej for Robert Pattinson og Suki Waterhouse?
Er der både baby og bryllup på vej for Robert Pattinson og Suki Waterhouse?
 Foto: Josh Mawr/Backgrid/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Flasher gigantisk diamantring: Skal Robert Pattinson og Suki Waterhouse giftes?

Rygterne om en forlovelse mellem Robert Pattinson, 37, og Suki Waterhouse, 31, er begyndt at spire, efter hun mandag blev set med en gigantisk diamantring på fingeren.

Over for Daily Mail tøver en diamantekspert ikke med at ønske det celebre par tillykke med forlovelsen, og han giver da også gerne et bud på, hvad Pattinson har måtte punge ud for den enorme diamantring.

Mon RPatz har "put a ring on" sin baby mama?
Mon RPatz har "put a ring on" sin baby mama?
 Foto: Josh Mawr/Backgrid/Ritzau Scanpix

– Suki viste for første gang en speciallavet forlovelsesring fra Toi et Moi frem til en værdi af 2,2 mio. kr., lyder vurderingen fra Neil Dutta, der er specialist i vielses- og forlovelsesringe hos Angelic Diamonds.

Ringen består af en såkaldt prinsesseslebet diamant på 2.5 karat ved siden af en pæreformet diamant, som ligledes er på 2.5 karat. Hele herligheden er placeret på en ring af platin, som også er besat med diamanter, forklarer eksperten.

God for millioner

Med en lang karriere inden for filmbranchen er en ring på 2,2 mio. kr. nok også blot et dyk i lommen for Robert Pattinson.

Den britiske skuespiller fik sit gennembrud som Cedric Diggory i den fjerde "Harry Potter"-film og blev for alvor kendt, da han scorede hovedrollen som Edward Cullen i "Twilight"-filmene.

Senest har har nydt stor succes i "The Batman", hvor han indtager rollen som den plagede superhelt.

Ifølge Celebrity Net Worth er han god for 680 mio. kr.

Sponsoreret indhold