Kendte20. februar 2021

Eks'en til Kourtney Kardashians nye kæreste sender sviner

Travis Barkers ekskone, Shanna Moakler, reagerede på en helt særlig måde, da en følger kaldte Kourtney for en "nedgradering"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Miav! Pas på, Kourtney, nogen lader til at være ude med kattekløerne.

Det er langt fra alle, der er lige begejstrede for den nyfundne kærlighed mellem realitystjernen Kourtney Kardashian og Blink 182-musikeren Travis Barker.

Barkers ekskone, Shanna Moakler, delte for nyligt et billede af sig selv på sin Instagram-profil, der fik sat gang i kommentarsporet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Shiiiiiiii, den tøs har intet på dig. Travis har nedgraderet i stor stil, skriver en af følgerne til den 45-årige ekskone, og den kommentar var Shanna Moakler tilsyneladende ganske tilfreds med at læse.

Ifølge E! sørgede hun i hvert fald for at give kommentaren et like, men da det satte yderligere ild i kommentarsporet, har hun efterfølgende valgt at fjerne liket igen.

- Der er ingen grund til at sige det. Alle er smukke på deres egen måde, skriver en anden følger til den skarpe kommentar.

- Hvad med at vi stopper med at køre kvinder op mod hinanden. Kourtney er skøn, skriver en tredje.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kourtney-travis-barker.png
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Hede kæresterygter

I januar begyndte fans af Kardashian-familien for alvor at tro på, at den 41-årige Kourtney var blevet kærester med den 45-årige trommeslager.

Det skete, efter parret valgte at dele billeder fra det samme feriehus i Palm Springs, Californien, hvor de tilsyneladende var på en romantisk weekendtur sammen.

- De er i Palm Springs sammen. De har været kærester i en måneds tid eller to, lød det dengang fra en kilde tæt på parret.

For få dage siden delte så både Kourtney og Travis et billede af deres hænder foldet fint sammen, og dermed tyder alt på, at parret nu har bekræftet, at de altså er kærester.

Da Travis Barker stadig var gift med Shanna Moakler boede parret lige ved siden af Kourtney, og de har desuden begge medvirket i realityserien "Keeping Up With the Kardashians" flere gange.

Sponsoreret indhold