Kendte27. januar 2021

Efter hede rygter: Scott Disick jaloux på Kourtney Kardashian

Det lader ikke til at være helt nemt for 37-årige Scott Disick, at hans ekskæreste Kourtney Kardashian, 41, har kastet sin kærlighed på rockstjernen Travis Barker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om Scott Disick angiveligt selv dater den blot 19-årige model Amelia Hamlin, så betyder det altså ikke, at han kan holde jalousien på afstand, når det drejer sig om ekskæresten Kourtney Kardashian.

En kilde tæt på Kardashian-familien afslører nemlig, at Disick er en anelse jaloux over den ældste Kardashian-søsters nye flamme, Travis Barker, 45, trommeslager fra rockbandet Blink-182.

Det skriver Life and Style.

Kilden fortæller således, at Scott Disick, som har børnene Mason på 11, Penelope på otte og Reign på seks sammen med Kourtney Kardashian, ikke ”kan lade være med at være en smule jaloux” over den for nyligt afslørede romance mellem Kardashian-søsteren og rockstjernen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega481616_001_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Scott Disick og Kourtney Kardashian dannede par on/off fre 2006 til 2015. Foto: MEGA

Heldigvis forholder det sig ikke sådan, at hr. Disick forsøger at sætte en kæp i hjulet for realitystjernen. Der ligger angiveligt helt andre følelser bag jalousien:

- Han er meget beskyttende over for Kourtney, men ønsker i sidste ende at se hende glad, lyder det fra kilden tæt på familien.

Desuden forlyder det, at Kourtney Kardashians nye flirt er det perfekte match:

- Han passer meget bedre til Kourtney, lyder det videre fra kilden, der desuden forklarer, at Travis Barker både er mere moden og mere alderssvarende sammenlignet med Scott Disick.

Både Kourtney og Travis bor til daglig i Calabasas i Californien, og Travis har flere gange gæstet realityserien "Keeping Up With the Kardashians".

Den garvede musiker skulle desuden angiveligt være blevet taget særdeles godt imod af Kourtneys tre søskende Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Robert Kardashian.

Sponsoreret indhold