Kendte18. juni 2020

Eks-kæresten vender tilbage

Netop som Ibi Støving har sat sin og Simon Makienoks lejlighed til salg vender hendes søns far tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ibi.jpg
 (Foto: Per Arnesen)

Der foregår mange ting i 45-årige Ibi Makienoks liv lige nu.

Ægteskabet med den 16 år yngre fodboldspiller Simon Makienok er afsluttet, lejligheden på H.C. Andersens Boulevard er sat til salg og nu vender ekskæresten Tobias Grahn, som er far til Ibis 12-årige søn Anakin, tilbage til København.

Den 40-årige og 185 centimeter høje Tobias Grahn, der nåede at spille på det svenske landshold i fodbold samt i danske klubber som Lyngby, AGF, Odense og Randers F.C., flyttede ifølge CPR-registret til Lyckeby i Sverige i 2018.

Tobias Grahn spillede for flere danske klubber. (Foto: ALLER MEDIA/Lars Møller, sportsagency.dk)

Temperaturen i Ibi og Tobias' forhold nåede tocifrede frostgrader, da Tobias begik den dødssynd at slukke for sin mobiltelefon op til fødslen af Anakin. Vandet gik og Ibi kæmpede alene med veerne, mens Tobias var totalt fraværende, da deres barn for første gang så dagens lys.

Men nu Tobias tilbage.

Den tidligere fodboldspiller og en ny kvinde i hans liv - Emma Felicia Caroline Nilsson - har købt hus på Østerbro i København.

Tobias Grahn og den 32-årige frøken Nilsson har betalt 10,2 mio. kr. for en 251 kvm. stor bolig, hvorfra der er udsigt til Sverige.

Parret fik et prisnedslag på 2,7 mio. kr.

Ibi og Simon Makienok har sat deres lejlighed til salg for 11,2 mio. kr., men den var åbenbart ikke interessant for Tobias Grahn.

Sponsoreret indhold