Nyheder19. december 2014

Ibi Støving i trekantsdrama

Den smukke TV-vært er havnet i et trekantsdrama mellem to lækre mænd
Den smukke Ibi Støving
Den smukke Ibi Støving
 Foto: All Over PressMange danske kvinder ville nok ikke have noget imod at overtage hendes plads i det, hun selv kalder "et trekantsdrama".

På et billede, som hun torsdag lagde op på sin Instagram-profil, står Ibi Støving nemlig mellem de to eftertragtede herrer Oliver Bjerrehuus og Pelle Hvenegaard.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving og Makienok nøgne på nettet

- Jeg er havnet i et trekantsdrama! skriver 39-årige Støving således om billedet. Og ved hjælp af et par smileys afslører hun, at danskerne snart kan se resultatet af mødet mellem de tre kendisser på tv.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving: Jeg fortjener sex hver dag

Det er med stor sandsynlighed på Kanal 5, det kommer til at foregå. Her skal tv-værtinden nemlig stå i spidsen for det nye quizprogram "Tag pengene og løb", hvor helt almindelige danskere får en mulighed for at vinde 100.000 kroner.

Og det er langt fra første gang, at Støving skal være vært på et tv-program. Tidligere har hun således været vært på blandt andet Paradise Hotel og Go' Morgen Danmark.

LÆS OGSÅ: Støving tager sin søn med til Sicilien

"Tag pengene og løb" bliver dog stjernens første værtsrolle, efter hun i september giftede sig med fodboldspilleren Simon Makienok.

Se det stjernespækkede billede af Støving, Bjerrehuus og Hvenegaard her.Er havnet i et trekantsdrama

Et billede slået op af IbiMakienok (@planetibi) den Dec 12, 2014 at 9:03 PST

Sponsoreret indhold